Po roce opět na chalupě


Krásný den!
Jak se máte? Pracujete, nebo jste na dovolené? Nějak vás tady teď zanedbávám, vím o tom. Ale i já se snažím užívat léta jak to jde a mezi prací, školkou a utíráním unudlených nosů jezdím s dětmi po výletech. Včera jsme se vrátili ze dvoudenního výletu - z chalupy v jižních Čechách. Byli jsme zase pozvaní od manželovy tety a strýčka a vyrazili jsme já, děti a babička - tchýňka. Bylo to moc fajn. Je vidět, že už jsou děti velké, protože se ani moc nervaly, většinou si pěkně hrály. Dokonce jsem měla nějaké ty chvilky i pro sebe s knížkou a navrhla si tři nové ilustrace. Štvě mě, že jsem si nevzala pastelky a akvarelky, jako vždycky. Byla bych tam určitě pár ilustrací dodělala. Tak příště... :)

Byli jsme se opět podívat na vedlejší chalupě na kozičky a ostatní zvěřinec. Prasátko Pepa už je pěkněj cvalík a prý dostala i nápadníka, ovšem ten vzal čáru při první příležitosti. Koník Charlie už je taky pěkně velkej, ale zmeťourek se nechtěl nechat hladit a chňapal mi po ruce. Příště mu musím vzít mrkev. Děti jsme samozřejmě nemohli ze statku dostat domů. 
Nebudu se tady víc rozepisovat, protože ani nějak není moc o čem. :) Tady jsou fotky, ty pobaví víc. :)




Sněhurka krmící kozy... to asi mluví za vše... :D












 


 











 





 


Užívejte si léta a mějte se krásně!

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, tak to jste si užili krásný výlet. Děti se podívaly na farmu mezi zvířátka a věřím, že je to bavilo. Čuníka už je pořádný kousek, ... a Sněhurka krmící kozy nemá chybu. :o)
    Hezké prázdninové fotky.
    Přeji fajn dny. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, určitě jste si tu užili všichni - dětí zvířátka a hry a ty chvilku klidu s knihou
    Měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, nádhera, takhle podle mě vypadají pravé prázdniny. Měj pěkný pátek.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)