Veverka


Včera jsem byla fotit klienty na Pořešíně, což je můj oblíbený hrad tady v jižních Čechách a navíc jen kousek od nás. Focení bylo naprosto super, ale samozřejmě vám tu nebudu ukazovat vyfocené klienty. :) Zato jednu malou veverčí slečnu, kterou jsme potkali cestou zpět, tu vám ukážu. Byla maličká, ale ne zas tak moc. Navíc jí nějak nefungovaly zadní nožičky. Hodně jsem váhala, zda ji někam odvzt do záchytné stanice, nebo ji nechat, jestli třeba nevypadla z hnízda a maminka si ji později nenajde. nakonec jsme ji tam nechali, ale leží mi to v hlavě doteď. Měla jsem ji vzít domů a odvézt, nebo si ji nechat a vypiplat... chjo...



 




Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Jé to je roztomilá veverka. Krásně jsi ji vyfotila. Veverka je takové moje "erbovní" zvířátko, tak o to víc mne fotka potěšila.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, moc krásně jsi nafotila. Ani nevím, kdy jsme naposledy viděla veverku. Ano, to je dilema. To jsme u nás prožívali vloni s ježky a nakonec u nás byla ubytovna po celou zimu. Ale s tou veverkou bych taky nevěděla. Měj hezkou neděli.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi,
    krásne zábery veveričky, super modelka :-)
    Maj sa krásne,
    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásna veverička. Mojej mame vždy po balkone behá veverička a to býva v bytovke a na 6 poschodí ale to je už taký maznáčik že až. Zoberie si v pohode oriešok z ruky a ešte aj bude na teba pozerať a papať pri tebe.

    AKO SA PODOBAŤ NA FRANCÚZSKY VĎAKA ŠATÁM?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)