Kolem kolem Velešína :)


Konečně je tady opravdové léto!
A já si ho užívám plnými doušky. Přiznávám, že teď pracuji trochu méně, než bych měla. Tak trochu se mi totiž nechce. Hlavně tedy copywriting. Co se týká tvůrčího psaní, tak je to paráda. :) Makám na sobě i na svých textech, do nakladatelství jsem odeslala další příběh pro děti a na léto si chystám ilustraci dvou (možná i tří) knížek. Jedné svojí, jedné mamčiny. A teď to dokonce vypadá, že by se mohlo podařit, abych ilustrovala poprvé i zcela cizí knížku - také pohádkovou. Už jsem jich mohla ilustrovat víc, ale nezaujal mě příběh. Tato mi zatím přijde naprosto kouzelná. Nebudu prozrazovat více, ale koho to zajímá, tak mě sledujte. Aby tato knížka mohla vyjít, bude potřeba podpořit ji v předprodeji. Takže budu já i autorka potřebovat trochu vaší pomoci. :)



No a teď ještě aktuální zpráva, proč takový nadpis a takové fotky... Od pondělka jsem se vrhla na kolo a zatím - jo, vím, je teprve středa - se držím a každý den ráno si dávám svůj okruh. Je to sice jen 6 km a kousek, ale pro mě jako kardiaka a absolutního nesprtovce je to tak akorát, řekla bych. Navíc já si dělám fotící přestávky, protože jsou pohledy do přírody, které prostě musím vyfotit.
Tak se pojďte trochu pokochat se mnou. :)
















A jak si užíváte léto vy? 
Trávíte ho zavření v práci, nebo si můžete své dny rozvrhnout tak, jak potřebujete? 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi,nádherné fotky.Léto je snad v plném proudu.U nás a v okolí je tolik vlčích máků a nedávno jsem viděla i pravý rozkvetlý mák.Jako důchodkyně mám hodně času a protože ráda výletuji,tak,jak to jde vytáhnu někam manžela.Koukám na tvoji knížku,asi by se mně ten žánr líbil.Mám ráda napínavé knihy a ještě z prostředí hradu by bylo něco pro mě.
    Měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, hezké fotky. Já sedím 8 hodin v kanclu :(, pohledy na přírodu si musím nechat na víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, moc hezké fotky, kochám se. Přeji ti lehké tvůrčí psaní a měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)