Ach to počasí... a taky fotky - konečně vytisknuté...


Krásné sobotní ráno!
Dnes jsem měla vstávat v šest hodin a v sedm vyrazit s holkama na túru. Vzbudil mě v pět hodin Lordík, který potřeboval ven a také déšť. Ten byl velmi intenzivní i o hodinu později, kdy mi zvonil budík. Jelikož nemám ani deštník ani pláštěnku a nerada bych si v mokru zničila svoje běžecké botky, túru jsem vzdala. Štve mě to, ale zase jsem se o trochu víc vyspala. Sice jsem se budila každou půl hodinu, ale nakonec jsem vstávala v devět. 

Moje představa, jak v devět přijdu nabuzená energií z túry a pustím se do práce, vzala ovšem za své. Venku hnusně, mokro a tma. Já sedím pod dekou na gauči a přemýšlím, jestli napíšu ještě aspoň pár pracovních článků, nebo raději udělám svíčky, které už bych jako opravdu udělat měla... Ale nechce se mi nic. Nejradši bych otevřela Polepšovnu pro čarodějky a zase si četla...

A tak jsem si na "rozjezd" otevřela alespoň blog, nafotila fotky k tomuto článku a píšu... Třeba mi to trochu nakopne...


Možná si říkáte, proč sem fotím alba. Ale já se musím přiznat. Fotky fotím denně, ale téměř je nevyvolávám. Ani ty zrcadlovkou, které by si to zasloužily nejvíce. A tak se přinutím jednou začas a pošlu do fotolabu fotky za 500-1000.- a pak řeším, zda je nastrkat s popisky do klasického alba, nebo si koupit nějaký, kam je nalepím a dopíšu i různé zážitky... anebo radši fotoknihu. Tu bych, přiznám se, mnohem raději. Jenže fotokniha mě stojí strašně moc času a tak je většinou dělám jen jako dárky a při té příležitosti si vždy nechám stejnou vytisknout dvakrát - i pro sebe. 

Tento krát to vyhrál klasický album, který už jsem tu měla od minule. Před asi půl rokem, jsem vyvolávala naposledy a nemám u toho ani popisky. Musím je dodělat dodatečně. Jinak jsem zjistila, že mi toho stejně spoustu chybí. Sice jsem si vyvolala výlety, ale třeba nemám vůbec fotky z Vánoc, Nelčiny vánoční fotky ani fotky z podzimu v listí. a přitom vím, že jsem je vyvolávala a rozdávala babičkám. Asi jsem rozdala všechny, nebo nevím...




Vyvoláváte fotky? 
Nebo si je prohlížíte jen v počítači? 
A lepíte je, nebo máte také tyto zastrkovací albumy? 

Pěkný víkend přeje Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabi, fotím hodně a často, ale fotky už nevyvolávám. Každý rok si dělám jednu až dvě fotoknihy. Je to takový průřez celým rokem. Ale vybrat fotky je to nejtěžší, mám jich moc. Koukám, že ty bys to měla podobně, také máš spoustu fotek. A jsou moc hezké.
    Přeji prima víkend. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsem si říkala, že jsem roky nedala vyvolat ani snímek. Budu se muset jednou dokopat a z každého výletu třeba dvě, tři nechat vytisknout. Album je prostě album :) Jinak počasí je fakt šílené.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevyvoláváme, prohlížíme v PC a poslední dva roky jsem nechala dělat fotoknihu (Náš rok v pohorách :D). Ale máš pravdu, že výroba fotoknihy žere spooustu času.
    A co píšu blog, tak mám nějaké fotky i tam, takže je to taková moje konzerva vzpomínek :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)