Každodenní malé radosti a haul z Lidl-shopu č. 2


Konečně jsem se i já dostala k článku - výzvě, kterou vymyslela Vendy na svém krásném blogu. Jde o to, najít v našem každodenním životě nějaké radosti, třeba i drobné, které nám prosvětlují den. Já tady většinou spoustu věcí sdílím jen tak, takže bylo poměrně těžké vybrat něco, co už jsem neukazovala, abych se neopakovala. Tak pojďme na to...


Mou každodenní radostí jsou (kromě dětí) hlavně knihy. Bez nich si nedokážu svůj život vůbec představit. A štěstí a radost si užívám vždy, když si ukradnu chvilku, abych přečetla kousek nové knížky. Včera jsem měla doslova pré... Dorazily po dlouhé době recenzní výtisky z Grady, tentokrát Skotskem po stopách seriálu Cizinka - protože ve Skotsku jsem ještě nebyla a rozhodně se tam ráda podívám, jen co se uvolní hranice a našetřím nějakou tu korunu navíc. A Cizinku miluji, i když jsem zatím přečetla jen první čtyři díly... Ten první byl ale podle mě stejně nej. :D


Radost mi přináší i pohledy, které mi posílají kamarádky blogerky. Je to krásný zvyk, který jsme si vypěstovaly mezi sebou a jsem za to moc vděčná. Tenhle nádherný pohled je od Kačky z blogu Knižní večírek. 


Většinou časopisy vůbec nečtu, až na pár výjimek, jako je Venkov a Styl, nebo Vítaný host a jeho celorepubliková obdoba - Na cestu. Mám ale ráda staré české filmy a novinka Retro-Gold mě zaujala. Hodně článlů tam napsal pan Ondřej Suchý, který píše moc krásně - nejen o starých hereckých hvězdách. 


Radost jsem si udělala i kytičkami do vělkých květináčů před vchodech. Nacpala jsem do nich všechno možné, tak uvidíme, co vydrží a co mě opustí. Kdyžtak tak místo toho zase píchnu něco jiného. :D


No a na závěr jsem si nechala další objednávku z Lidl-shopu. Jelikož už tak nějak vím, jaké velikosti objednávat a jelikož potřebuju fakt zoufale obnovit kompletně šatník a v obchodech se stejně nemůže zkoušet, využila jsem další akční nabídku a trochu se zase dooblékla. :)


Tentokrát dostalo přednost i prádlo. Podprsenky byly dvě v jednom balení, druhá o odstín tmavší. A obě ladí ke kalhotkám, z čehož mám radost ještě větší.


Potřebovala jsem nové kalhoty, tak jsem riskla skiny-rifle. No, velikost 38 je mi poněkud těsná, ale snad to shodím. Příště vím, že raději objednám 40. Ale vůbec se mi to číslo tedy nelíbí...

Tričko k tomu bylo asi za 99.- a to jsem tam nemohla nechat. :D


Už posledně jsem koukala na Lidl-shop hlavně kvůli pyžamu, na které jsem nakonec zapomněla. Jelikož to staré už se mi fakt rozpadá, konečně na něj došlo. Vypadá skvěle, dobře mi sedne a materiál je měkoučký a pohodlný. Jsem spokojená, ostatně, mám pyžama téměř jen z Lidlu. Prostě je mám ráda. :)


A to je opět vše. :)

Čím si děláte/nebo co dělá radost vám? 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Sabi, samé krásné radosti. Já nakupuju oblečení přes net už léta, nesnáším kamenné krámy. A taky jsem si udělala radost spodním prádlem částečně na Lidl a částečně Bonprix. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabčo, je vidět, že si umíš udělat radost. Květinové radosti mám také ráda, ale spodní prádlo vzhledem k mé velikosti košíčků si hned tak někde nekoupím. Podprsenky, ale jen jeden střih, si kupuji u společnosti Werso, ta mi sedí nejlíp. :o) Jééé a pohlednice určitě potěšila.
    Přeji krásný Máj. D.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si objednávala pyžamo z Lidlu, ne teda s krataskama. Moc pěkné úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já jsem objednávala nějaké oblečení na Bonprixu, zrovna dneska mi přišel balík. Taky jsem si na zootu objednala ve slevách dvě kabelky, jsou fakt pěkné a mamka mi je už chtěla zabavit:-) Moc se mi líbí to prádlo, které sis vybrala. Já mám ráda kombinaci bavlny a krajek a klasické střihy. Taky chci jet do Skotska!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)