Kam na výlet s dětmi: Zoo Dvorec a hřiště v Římově


Snažíme se teď jezdit na výlety co nejvíc a snaží se i tatínek, což mě opravdu moc těší. :) Naposledy - v neděli - jsme byli v Zoo Dvorec u Borovan, tedy opět v jižních Čechách. Sice to zpočátku vypadalo, že se tam nedostaneme, protože se teď vstupenky musí objednávat on-line, ale nakonec to klaplo. 


Zoo Dvorec - Problémy se vstupenkou

Měla jsem problém s platbou - vstupenka jde totiž zaplatit přes GoPay účet, který nemám, nebo z účtu na účet přímo. Jenže já mám Spořitelnu a bankovnictví Georg. A tahle přímá platba vás přepojí jen do starého bankovnictví, do kterého já už se nepřihlásím. takže mi musela vstupenky zaplatit kamarádka. Ještě že ji mám. :)
Jenže byl svátek, takže se zdržela platba a pak mi sice naskočilo, že je vstupenka zaplacená, ale potvrzení, ze kterého bych si vygenerovala vstupenku s kódem, nikde. Telefon do Zoo nemají, takže jsem nakonec napsala do zprávy na Facebooku. Až pak mi přišlo do mejlu potvrzení se vstupenkou. Ovšem limitovanou datem. A tak jsme museli vyrazit v neděli, i když se nám to moc nehodilo - já se ten den vracela s dětmi od našich - aby nám vstupenka nepropadla. Myslím, že do žádné Zoo teď chvíli nepojedeme. 

Zoo Dvorec - nový malý velbloud

Zvířátka byla každopádně moc krásná. Mně uchvátili nejvíc vlci a moje oblíbené surikaty. Dětem se líbila prasata, hlavně jak smrděla. :D No a malý velbloudek, ten byl boží. :) 

























Dětské hřiště v Římově

Dětské hřiště od ČEZu, které je v Římově, už jsem několikrát ukazovala, fotila, i jsem o něm psala. Jelikož ale Jiřík toužil po houpačce a my jeli ze Zoo okolo, zastavili jsme tam. Myslela jsem, že nic fotit nebudu, už přece od tamtud máme fotek spoustu, ale...
Jak nám děti zase o rok povyrostly, přišla řada na nové hrátky. Totiž na lanovou dráhu, po které se děti mohou vozit. Měla jsem strach, že se pustí a spadnou - hlavně Jirka - ale drželi se a moc se jim to líbilo. Taťka to měl zase jako posilovnu, protože běhal s nima, aby je jistil. Já bych ráda, ale měla jsem na nohou baleríny a v těch se v tom štěrku běhat vážně nedalo. :D










Mějte krásný sluníčkový den!

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Tuhle ZOO vůbec neznám. Ale velblouďátko je roztomilé. A lanovku na hřišti si děti určitě užily, pamatuju si, jak na ní jezdil mladej v Rakousku (kdysi, když tady ještě tolik hřišť nebylo).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. V Zoo jsem byla pracovně, ale jenom kousek od vstupu. Děti už máme velké, tak mne to tam znovu neláká, možná až budou vnoučátka. Sabi, vy jste si ale krásně užili den, jak v Zoo, tak na hřišti.
    Měj fajn týden. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dáši, děkuji za komentář. Ano, užili jsme si to moc. :)

      Vymazat
  3. Boží surikatky, ty bych mohla ještě se psouny sledovat hodiny :)) Krásný výlet.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)