Jiříkova oslava 3. narozenin


20. května byly našemu Jiříkovi už tři roky. Nebudu se tady rozplývat, jak strašně to letí a jaké to bylo nádherné miminko. Ano, bylo a občas jsou chvíle, kdy bych si ty okamžiky chtěla prožít ještě jednou, ale jsem šťastná, jak je to teď. Z mých dětí jsou výborní parťáci a ani za nic bych neměnila. 

Na oslavu jsme pozvali jen nejbližší kamarády. Sousedy s klukama a kamarádku Lucku se synem. Přece jen máme na paměti ještě hrozbu Covidu a nepovažujeme za nutné mít doma extra párty jen kvůli nějaké prestiži nebo tak. Takhle kruh nejbližších byl nejlepší. 

Jiřík od nás hlavní dárek - kolo - už sice dostal, ale stejně měl plno krásných dárečků. Batoh, knížku, pastelky, foukací fixy - ty dostali s Nelčou oba, motorovou pilu, aby mohl s tátou dělat dřevo, traktor i s přívěsem, plno autíček, novou košili atd. 
Když bude čas, udělám nějaký souhrnný článek o všech dárcích i to, jak si s nimi děti hrají, popř. kolik toho vydržely (ty hračky, ne děti :p).

Muž pronajal dětem nakufovací hrad, aby se mohly vyblbnout. Bavilo je to hodně, i když nová motorovka byla taky hodně v kurzu. Už kvůli hradu jsme se modlili, aby vydrželo počasí. Skoro to klaplo, jen ke konci se rozpršelo, tak jsme se přesunuli domů. Dětem to ale nevadilo. A nám vlastně také ne. .)






Pastelky na obličej jsem koupila už asi před dvěma roky, když slavila narozky Nelča. Jenže jsem na ně pokaždé zapomněla. Tak teď konečně přišly vhod. :)




Kdybyste to náhodou nepoznali, tak tohle je naše Cosita... :D





Tento dort jsme nechali dělat u jedné paní v Českých Budějovicích. byl nádherný a uvnitř moc dobrý, ale prostě pravý marcipán, jaký dělá paní Krajdlová u nás v Nýřanech to nebyl. :)











Konec hlášení! :D

Vaše Sabi

Komentáře

  1. To určitě byla oslava, jak má být. A ta minimotorovka je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, děkuji za komentář. Motorovka je stále v kurzu. Když teď prší, řeže místo dřeva nohy - mně, psům, Nele... jestli z něj nakonec jednou nebude chirurg. :D

      Vymazat
  2. Sabi, děti měly krásný den. Ten dort je úchvatný. Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)