Jak se stravuji + co jsem ochutnala


Po extrémně dlouhé době pro vás mám opět článek o tom, co jím a jak se v poslední době stravuji. Snažím se jít do sebe a jíst zdravěji a hlavně co nejvíc vyloučit sladké. Musím se pochválit, že takové ty celé tabulky čokolády za den, Mileny a Margotky už vůbec nejít. Hřešít nejčastěji zmrzlinou, nebo si kupuji takové ty ořechové pasty. Což mi připomíná, že jsem vám žádnou nevyfotila. Tak příště... :)


Nápoje


Z pití jsem vyzkoušela Bylinkové limonády UGO. Malina, limetka a mazalka byla výborná. Pak jsem měla ještě zázvorovou a tu jsem raději ani nevyfotila, protože jsem ji dopila horko-těžko. Byl to hnus. 


Mám ráda ochucená piva - i když hlavně ta nealkoholická. Vím, jsou plné cukrů, ale já jinak žádné barvené slazené limonády nepiju, tak jednou za čas...
Zlatopramen - černá višeň je přímo luxusní, ale hodně sladký. 


Zato Birel Cola mě nijak nenadchnul. Já teda Colu nemusím vůbec, tak možná proto...


Snídaně


K snídani teď jím nejčastěji müsli, cornaflakes a celozrnné lupínky. Většinou s Jogurtem. Tyhle od Omly - ReVital jsou moc dobré úplně všechny. 



A jogurt od Zott nebyl k snídani, ale večer, když mě honila mlsná. A také mi moc chutnal. 


Obědy


Na doporučení několika lidí jsem si pořídila Parní hrnec. Musím uznat, že zelenina je z něj naprosto luxusní. Zatím jsem ale nikde nehledala žádné recepty, většinou si v něm udělám jen tu zeleninu a maso, nebo hodím na sucho na pánev Tofu, které mám hodně ráda. 







Rizotto tedy nebylo z hrnce, ale moc jsem si na něm pochutnala. Nějak teď můžu kyselé okurčičky. (A ne, nejsem těhotná). :D



Tohle také není z hrnce. Je to čerstvý zeleninový salát s jogurtem. 



Čas zhřešit...


A aby to nevypadalo, že jím pořád jen tofu a zeleninu, tak jeden trhanec se švestkovou omáčkou. Manžel mi ho dovezl tuším z Lidlu a byl luxusní!




Jelikož měl Jiřík narozeniny, tak bylo také hodné dortíků...


No a tohle je, přátelé, něco božského! Caramoon, tedy popcorn obalený v Karamelu. Asi kalorická bomba, ale to je vám tááááák strašně dobré. Mají to u nás ve zdravé výživě - dokonce i s oříšky, ale ty já jako alergik nemůžu. 



No a alespoň jedna zmrzlina - tohle je vanilkovo - latté Manhatan.


Jedna ovocná mísa, kterou jsem dělala Jiříkovi do školky, místo bonbónů a sladkostí. 


Tyhle krekry jsou také hodně dobré. Kupovala jsem je v Albertu, tuším za 39,90.-
Mají ještě s Pizza příchutí, ale ty mě nelákají. Tohle jím většinou večer, když mám ještě hlad, ale nechci už jíst nic kalorického. 



No a ještě jeden hříšek - k zajíčkovi jsem dostala od manžela pistáciové bonbony Lindor. Už jsem vyzkoušela všechny možné příchutě, ale tyhle byly vyloženě TOP. 



Znáte některé z těchto dobrot? A vaříte někdo v parním hrnci? Jak jste s nimi spokojení? 

Vaše Sabi


Komentáře

  1. Znám jogurty Revital, ikdyž už jsem žádný dlouho neměla (kupuju hlavně bílé, do kterých si míchám musli nebo domácí marmeládu, ochucené spíš novinky, když mne zaujme příchuť). Pivo Birrel Cola mám v Brandnooz boxu a ještě jsem ho neochutnala. A zaujaly mne krekry - po těch kouknu
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    ta ovocná mísa je parádní, hned bych si zobla. Alkohol, pivo, i nealkoholická piva fakt nemám ráda. Tu Colu od Birellu ochutnávala mamka a vůbec jí to nechutnalo. Já mám ráda klasickou coca colu, pepsi bych si třeba nedala. Teď jsem doma taky vařila rizoto a dala si k němu spoustu malých kyselých okurek, které miluji.
    Jídelní lánky bys klidně mohla psát častěji, mám je ráda:-) Měj se krásně!¨
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ten dort vypadá skvěle!
    Malinovou limonádu z UGA také miluji, kdysi jsem tam brigádničila, to byla hrůza :D Měli jsme dost vysoké slevy na všechny produkty, takže během směny jsem aspoň litr ovocného freshe, šťávy a dalšího vypila.
    Tofu jsem nikdy v životě nejedla, ale někdy ho plánuji vyzkoušet. Na zmrzlinách ujíždím extrémním způsobem. Moc hezký článek a krásné fotky!

    https://blogsvelkymb.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno to vypadá moc pěkně. Ten Zott jogurt si také spíš dávám jako dezert. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)