Haul: Nákupy v Lidlu č. II


Sobotní dopoledne bylo ve znamení nákupů. Po Decathlonu a Pepcu jsme museli i pro nějaké potraviny a tak jsme zamířili do Lidlu, kde nakupuji jídlo nejraději. Miluji jejich rostlinné pomazánky, sýry a kupuji tam i ochucené tofu, ze kterého hodně vařím pro sebe i pro děti. Nákup potravin vám tu fakt fotit nebudu, nejsem cvok, nebojte. :D Ale ulovila jsem samozřejmě i nějaký ten hadřík na sebe. Něco za klasickou cenu, něco v akci - ve výprodeji. 



Za klasickou cenu bylo bílé tričko s květy a tohle rozkošné pyžamko s tříčtvrtečními kalhotami. Jsou široké, pohodlné a z příjemného materiálu. Za výprodejovou cenu jsem pak sehnala další džíny, tentokrát modré - za 99.-, a maxišaty s páskem, které jsou hodně podobné, jaké jsem loni kupovala Nelče. Tehdy jí byly dlouhé, tak třeba se to podaří a uděláme si letos nějaké vyladěné fotky spolu - obě v těch svých dlouhých šatičkách. :)


A jelikož už mi také na zahradě konečně kvete šeřík, neodolala jsem a udělala jsem si v nových šatech nějaké fotečky. :)




A kdo jste neviděli fotky z výletu na Dívčí kámen, tak přidávám ještě obrázky, na kterých mám na sobě džíny a nové tričko. :)




Přeji krásné dny plné sluníčka!

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. V Lidlu jsou fakt super věci, tento týden se tam taky chystám na nákup, jejich sportovní řadu oblečení mám moc ráda. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. To sportovní oblečení budu muset ještě projít a doobjednat. Začínám teď kromě kola i trochu běhat, tak by to chtělo něco vhodnějšího. :)

      Vymazat
  2. Věci z Lidlu mám moc ráda. Mám odsud několik pyžam, triček, legín, sportovního oblečení.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi,
    sekne Ti to :-)
    Super nákupy, ja v poslednej dobe Lidl obchádzam veľkým oblúkom, nikdy v ňom nič nemajú, dokonca ani základné potraviny a mäso je vždy staré... katastrofa.
    Pekné dni a teším sa na spoločné duo foto s Nelčou.
    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní, bohužel na nás "větší" jsem tam nikdy nic nesehnala... Co to chce? Zhubnout, tak o 2 velikosti, potom by mi jejich XL bylo. Dříve jsem tam taky hodně nakupovala...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    to je dobře, že sis koupila něco pro sebe, člověk si musí umět udělat radost:-) Na těch fotkách ti to moc sluší, šaty vypadají dobře a ten odstín ti jde moc hezky k pleti. Líbí se mi, jak máš teď delší vlasy, moc ti to sluší:-) Já bych nosila to triko od pyžama jako obyčejné triko, mám příjemné motivy a hezké barvy:-)
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Sabi, podařilo se ti sehnat hezké kousky. V Lidlu oblečení moc nekupuji, protože než se pro něco dostanu, tak už je to přebrané. Ale pár věciček mám. :o)
    Jsem zvědavá na vaše focení s Nelčou v dlouhých šatech. D.

    OdpovědětVymazat
  7. Já v Lidlu taky občas něco na sebe koupím (mám odtud třeba prima funkční trika, která tahám na výlety), ale mám podobný problém jako Dáša v komentu nade mnou - většinou se tam dostanu, až když je přebráno...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)