Haul: Meganákup z DM


Jelikož jsem se teď dlouho nedostala nikam do drogerie, abych doplňovala pravidelně naši koupelnu, došlo nám spoustu potřebných věcí. A tak jsem udělala meganákup - přes internet - v DM drogerii. Miluju hlavně jejich výrobky Balea, i když ne všechny jsou úplně TOP. Spoustu z těchto věcí už jsem vyzkoušela, tak vám i napíšu, jak mi/nám vyhovují. 

B.B krém je tedy od Garnier, ale spokojenost. Jen mám pocit, že dříve ho dělali nějaký lehčí. tento mi přijde opravdu hoodně hutný. Musím ho používat jen maličko. 
Pleťová maska, peeling a čištění pleti v jednom od Balea, to je výborná záležitost. Používám denně a jsem maximálně spokojená. Navíc krásně voní po limetce. 


Šampon Balea na blond vlasy není špatný, ale nemám pocit, že by nějak přispíval k mé blond barvě. Dobarvovač odrostů od Loreal je totální provar. To jsou vyhozené dvě stovky. Vůbec to odrosty nezakryje a to mám vlastní tmavě plavé vlasy. Trochu je přibarví na žluto, ale jinak zbytečnost k ničemu. :/


 Krém a obrušovač na nohy Balea - tohle jsou oba produkty naprosto TOP. Výborné, krém příjemně voní a nožičky vypadají jako od pedikérky. 


Šampon na vlasy a sprej na rozčesávání jsem koupila hlavně pro Nelču. Obojí voní jako Marschmallow. Rozčesávač jsem vyzkoušela i já a pecka! Můžeme doporučit. 


Tužka na obočí S-HE není špatná, ale hodně světlá a na mém obočí není skoro vidět. Možná kdybych zkusila o tón tmavší...
Lesk na rty je skvělý. Krásně voní, hydratuje a rty jsou po něm svěže mentolové. 


Balea holítka a gel na holení. Holítka klasika, fungují jak mají. Bohužel tento gel mi nevyhovuje. Už jsem od nich měla pěnu i gely, ale tento je takový moc tekutý. Nevím, zda to tak má být, nebo mám nějaké vadné balení. 


Pěna do koupele i perly do koupele jsou boží. Krásně voní, nevysušují okožku a pěna pění opravdu hodně. Perly nepění, což je škoda, ale ta vůně je luxusní. 


Tělová mléka, másla a krémy se u mě moc neohřejí. Mám suchou pokožku tak pořád nějaká kupuji, zkouším a užívám si je. Avocadový krém jsem zatím nezkoušela a Balea mléko s UREA už mám asi počtvrté. Vždy naprostá spokojenost. Ty dva krémíky uprostřed jsem kupovala hlavně s tím, že budou krásně vonět. Bohužel voní sice příjemně, ale hrozně slabě. Ten fialová trochu víc. Za mě zklamání. 


Tenhle sprcháč voní tak úžasně, že bych ho nejraději snědla. To mě na sprcháčích od Balea fakt hodně baví. :D
Deodorant nic moc. Tušila jsem, že fungovat moc nebude, chtěla jsem ho spíš pro tu vůni. Ale i tak je hodně slabá a je cítit jen když sprej použiju. pak už vůbec. Alespoň já nic necítím. 


Také nakupujeme na DM e-shopu? Co máte od značky Balea nejraději? 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Já mám DMko strašně ráda. Snažím se moc neutrácet, ale je fakt, že když prostě potřebuji, tak to koupím. :-) Nechodím do žádné jiné drogérie, jen dm :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nakupuji i jinde - hodně tedy z tianDe, které mi vyhovuje. Ale jinak je DM nej. :)

      Vymazat
  2. Ahoj,
    já jsem v DM dělala na začátku karantény taky velikou objednávku. Taky mám ráda Baleu, však jsi dnešní článek u mě na blogu už četla. Zaujal mě ten peeling na začátku, pro ty mám slabost. Garnier BB krémy mi moc nesedí, jsou dost tmavé a oranžové a já jsem fakt světlá. Sprchové gely si tam taky kupuji. Líbí se mi obal té pěny, mám úplně pocit, že musí vonět fakt krásně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, Baleu používám občas a jsem většinou spokojená. Nejvíc mne zaujalo to mléko s ureou, také mám suchou pokožku, takže určitě brzy vyzkouším. Já jsem naposledy koupila šampon a kondicionér s vůní broskve a oboje mi moc vyhovuje. Díky za tipy a recenze. Pa D.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, já jsem staromilec a raději chodím do krámu a prohlížím si zboží v reálu :). Baleu kupuju, i dkyž taky už jsem některé věci vyhodnotila jako slabší. Aktuálně mám třeba odličovač na oči, tužidlo a malý krém na ruce.
    A tvůj nákup byl fakt mega. Já bych to měla na rok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě to také pár měsíců vydrží... ale počítám, že maximálně do konce prázdnin. :)

      Vymazat
  5. Sabi, já nakupuju vlastně vše přes internet, ale do DM zabrousím spíš osobně. Mám raději jinou kosmetiku už pro náročnější ksicht :-) Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když tam jdu osobně, tak nikdy nenajdu to, co chci a odejdu s narvaným košíkem toho, co jsem vůbec nechtěla. :D. Děkuji za komentář. :)

      Vymazat
  6. Tak to je mega nákup, Sabi :) DM mám v obchodáku, kde pracuju, takže tam chodím nejen na drogerku, ale i na různé pochutiny :))

    OdpovědětVymazat
  7. Taky dost nakupuji v DM a souhlasím s autorkou - něco si nemůžu vynachválit, ale něco bych radši už nikdy nekoupila :) Ta pleťová maska na čištění pleti vypadá skvěle, možná si ji při příští návštěvě DM koupím :) S holítky s DM jsem taky spokojená, gely na holení tam moc nekupuju, tak to nedokážu posoudit. Každopádně do budoucna stejně přemýšlím nad epilací laserem, tak zatím zůstávám u osvědčených pěn.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)