Velikonoční dekorace


Krásný čtvrtek...
Na Zelený čtvrtek by se mělo jíst něco zeleného. Já dělala brokolicovou polévku se sýrem, kterou děti milují a jsem rozhodnutá, že vyšlu muže odpoledne někam pro zelené pivo. Někde jsem četla, že na doma ho točí do petky. 


Slibovala jsem velikonoční dekorace...
Já na to velikonoční zdobení moc nejsem, navíc s dětmi to ani moc nejde. Co nazdobím, to hned rozeberou, takže odpoledne už to vypadá úplně jinak, než ráno. 
Přesto mi babička poslala nádhernou dekoraci na okno, kterou můžu nechat klidně i po Velikonocích a já vám ji nafotila trochu podrobněji. :)



I když jsou tam umělé květiny, z dálky vypadají jako živé.



Na stůl jsem si koupila košíček s narciskami - živými, proutěný košíček a nějaké to žluté chroští. V něm jsou vajíčka, která ale Jiřík neustále krade. 

 

V květináčku v kuchyni mám kalanchoe, která vděčně snáší moje zapomínání na zalití a pořád statečně kvete. Napíchala jsem do ní tyto postavičky - zápichy, které jsem měla schované od loňska. Také od babičky. :)



Umělá vajíčka nesnáším, ale tato jsem koupila kvůli dětem - aby měly co zdobit a čím. Ty krásné velké kraslice z husích vajec letos nechám raději schované. Bylo by jich škoda, aby je Jura rozmlátil. 


Dětem babička poslala i dvě slepičky, které jsem jim dala na okno. Tam už má Nelča vystavené své svíčky, které jsem vám slíbila, že je nafotím a ukázu. Recyklovaly jsme tak tyhle pidi šálečky, které by jinak zůstaly k krabici nevyužity. 






No a babička z Kaplice s Nelinkou nadělaly bambulky z vlny, tak jsme je dnes doplnili i s Jiříkem očíčkama a zobáčky a máme z toho tuhle kuřecí partičku. Vypadají, že si něco práskli, ale jsou roztomilí... Nebo ne? :D




Mějte se sluníčkově :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Sabi,
    máš (ospravedlňujem sa za tykanie) nádherné dekorácia a šikovné detičky, tie bambuľkové kuriatka sú roztomilé :)
    Pekné sviatky,
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, krásně dekoruješ a ty kuřátka jsou moc roztomilá. Přeji vám všem doma klidné a pohodové dny ve zdraví.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)