Už se to blíží....


A co se blíží? Přece vydání mé nové knížky. :) Mé historicky první knížky pro děti, kterou jsem si i sama ilustrovala. Za to může Hedvika Mojžíšová, ředitelka jednoho menšího nakladatelství, která mě přesvědčila, ať se toho nebojím a zkusím to. A tak jsem to zkusila...

Je fakt, že mám k mnoha obrázkům výhrady a dnes už bych je nakreslila jinak a snad i lépe. Ale líbí se mému nakladateli, skvělému panu Stopkovi i jeho manželce z nakladatelství Lirego, které se mého rukopisu i obrázků ujalo a knížku vydají. 

Už to nebude dlouho trvat. :) Přesné datum sice nevím, protože - korona... Ta všechno zpomalila a zkomplikovala. Ale i přesto jsou momentálně pohádky v tiskárně a já se moc těším. :)

A abyste se mohli těšit se mnou, dávám do dnešního článku alespoň malou ochutnávku ilustrací. Tedy fotek přímo z doby, kdy v loňském létě a na podzim vznikaly. :)

Mimochodem, kdybych tu měla nějakou autorku knížek, která shání ilustrátora - momentálně nemám co kreslit. :D






A na závěr nesmí chybět titulní strana chystané knížky...


Už se také těšíte, tak jako já? :)

Mějte krásně slunečné dny!

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Sabi,
    ilustrácie sú nádherné a verím, že taká bude i Tvoja knižka. Držím palce, nech je skoro "tu" a prajem z nej veľa radosti a čitateľov :-)
    Pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, to je nádhera, krásně tvoříš. Držím palce, ať je knížka úspěšná. Předpokládám, že dáš vědět, až bude v prodeji. Měj pěkný pátek.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, netušila jsem, jak krásně kreslíš. Obrázky jsou nádherné, moc se mi líbí. Tak ať vše dobře dopadne a věřím, že knížka bude mít úspěch.
    Měj hezký květen. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, super! ne každému se povede vydat knížku a zároveň si ji i ilustrovat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Málokdo také ví, kolik je za takovou knížkou "dřiny". Ale krásné dřiny. :)

      Vymazat
  5. Pěkný den,
    Vaše ilustrace jsou krásné, knížku si pak určitě koupíme, protože krásné obrázky syn zbožňuje a dětských knížek není nikdy dost. 😉👍
    Moc gratuluji!
    Hezké jarní dny, Peťka 😉

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)