Tvořili jsme zápichy - Velikonoční vajíčka


Lepit ústřižky barevných papírů na nějaký zajímaý podklad, to byl nápad, který jsem nosila v hlavě už asi dva týdny. Jenže jsme neměli barevné papíry a Nelinka pořád naléhala, kdy už budeme tvořit. Nedávno jsem třídila jejich kresby a malby a vyhazovala to, co nestojí za schovávání. Mez papíry jsem objevila i čtvrtky pomalované akrylkama. A tak jsem toho využila, nastříhala z nich čtverečky, vytvořila šablony vajíček. A už jsme lepili. :)


Vajíčka jsem nakonec slepila zadní stranou k sobě, mezi ně vložila špejli a dospod navázala mašličku. myslím, že výsledek je veselý a pěkný. :)

 







Velikonoční výzdobu asi letos zazdím, protože se mi nechce na půdu lovit v krabicích, kde co mám. Budeme mít tedy nazdobeno jen to, co si do Velikonoc vyrobíme s dětmi. Stejně Velikonoce nějak zvlášť neslavíme. Jezdíme na návštěvu k našim a k babičkám do Nýřan, což letos padne. 

A co vy? Máte už velikonoční výzdobu, nebo na to také letoš kašlete? 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, to je krásnej nápad. Já teda Velikonoce nemusím, ale tohle je kreativní nápad a využiju jej i s vnoučaty na jiné tvoření než velikonoční. Díky a měj klidný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem inspirovala. :) Také si to určitě ještě zopakujeme, třeba i s trhanými papírky, na něco jiného. Třeba koruna stromu by s tím byla hezká. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)