Tajemství hradních zdí aneb vydala jsem novou knihu


Krásnou sobotu!
Dnes mám pro vás článek z trochu jiného soudku. Rovněž se jedná o mou tvorbu, jen schovanou pod pseudonymem. V loňském roce jsem už psala o tom, že jsem v lednu vydala novou knihu - Prokletí Schwartzovy vily. A letos, téměř přesně na rok, vyšla další knížka Tajemství hradních zdí. 


O čem knížka je?
Vracím se v ní ke své prvotině. Hlavní hrdinkou je opět Gutta z Bubnu. V historické lince této knihy si zopakujeme její život, lásku, smutek i tragické vyústění. Knížkou se vine ještě současná linka, která nás seznámí s historičkou Natalií, která na Bubnu téměř vyrostla a je s ním citové velmi spjata. Jednoho dne najde listinu, která jí o Bubnu odhalí víc, než dosud věděla. Ve stejné době se jí začne ve snech odvíjet Guttin příběh. 

Křest knížky Tajemství hradních zdí 
Tajemství hradních zdí jsme stihli ještě v únoru přivítat do života - opět v knihovně ve Velešíně. Knihovnice Janička s Vlastou mi opět vyšly ve všem vstříc a já jim ješte jednou moc děkuji. Knížku mi pokřtil pan spisovatel Jaromír Jindra, kterého si moc vážím nejen jako autora, ale i jako člověka. Moc mě potěšila hlavně velká návštěvnost, která opravdu hřeje u srdíčka, stejně jako všechny pozitivní ohlasy na mé knížky. :) 





Kdybyste zatoužili moje knížky číst a ještě je nemáte doma, můžete si je pořídit na mém Fler obchůdku, i s osobním věnováním a podpisem. V současné době mám u sebe ještě i čtyři volné Gutty z Bubnu, které jinak nejsou v obchodech k mání. Tak toho využijte. :)



S vděčností vaše Sabi :) 

PS: Brzy spatří světlo světa další knížka, ve které se představím i jako ilustrátorka. Tady je ochutnávka z úvodní strany. :)


Komentáře

  1. Krásne knihy, aj tá ilustrácia je super, tak prajem veľa nových majiteľov Tvojich knižiek a veľa nových nápadov :-)
    Prajem pekné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, tak to moc gratuluji, nevěděla jsem, že píšeš. Měj pohodovou neděli.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, velká gratulace k nové knize!
    Ilustrace vypadá také hezky. Držím pěsti.
    Hezké a poklidné dny
    Katka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)