Moje objednávka z Rybízák.cz a slevový voucher pro vás! :)


Miluji ovocná a sladká vína! 
Poměrně často na mě na Facebooku vyskakuje reklama na vína z e-shopu Rybízák.cz, kde mají speciální druhy vín převážně z ovoce. Najdete tady vína alko i nealko, šumivá i klasická, vína ve skle, v petce nebo dárkové edice atd. 
Já jsem využila výhodné nabídky na degustační balíček 7 lahví různých druhů ovocného vína. A tak jsem se zase jednou měla na co těšit. :)


Vína dorazila během pár dnů, doporučenou dopravní agenturou In-Time. Bála jsem se, zda budou "celá", přece jen je to hned několik lahví najednou a víme, jak dneska fungují dopravci a pošta. Lahve však přišly netknuté. 
V mém balíčku byly druhy: Jahoďák, Angrešťák, Borůvčák, Rybízák, Višňák, Beziňák a Hrušňák. Ochutnali jsme už dva druhy - Jahoďák jsem nestihla pořádně ani vyfotit a hned byl fuč, byl naprosto božský. :D A teď si tu s mamkou popíjíme Angrešťák. Ten je trochu trpčí, ale pořád je to takové to sladké "čůčo", které rychle leze do hlavy a výborně se pije. 
Pro toho, kdo má rád suché víno, tyto specialitky nebudou. Ale pokud máte rádi vína sladká, jako Pálava nebo Tokaj, tak si opravdu pochutnáte. 






Vína přišla pečlivě zabalená, ale jsem přesvědčená, že kdyby s bednou dopravce fláknul, bude z balíku jen hromada střepů a rozmočeného papíru. Doporučuji proto využít skutečně dopravu In-Time, které upřednostňuje i obchod Rybízák.cz.




A na závěr mám pro vás malé překvapení. :)
Napadlo mě, že když už vám budu o své objednávce psát, zkusím pro vás dojednat nějakou slevu přímo na Rybízák.cz. Oslovila jsem obchod a podařilo se. :)

Až do 21.6.2020 pro vás platí SLEVOVÝ KÓD na 10% při nákupu na webu Rybízák.cz. 

Stačí, když do slevové kolonky zadáte BLAZNIVEVINO


Tak neváhejte a využijte to! :)

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, také jsem na ně už koukala, ale zatím neobjednala. Kromě višňového, ty fakt nemusím, bych určitě ochutnala všechny. Nejvíc mne zajímá borůvkové a jahodové, tak uvidím.
    Měj hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. :) jsou fakt výborná. Já tuším, ze višeň, jahoda a borůvka budou mě topky. :)

      Vymazat
  2. Tak to sa teda niekto má... :-) to budo ešte ochutnávok.
    My si so svokrou zvykneme pochutnávať na ríbezľovom.
    Pekný večer,
    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Rybizove kdysi delavala moje prababicka. Tak si ho aspoň takto připomenu. :)
    Pěkné dny, S.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, tak já jsem přesně ta, kdo by si na tomhle nepochutnala. Já piju jen suchá vína. Jako Moravák jsem se učila rozeznávat dobrá vína už v 16 a tenkrát mi chutnala právě ta sladká a jak mi tehdy vinař řekl, vybrala jsem prý nejhorší víno. Měj pěkné dny s ochutnávkou.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, objednali jsme na základě doporučení naší příbuzné 6 lahví, slevička se hodila. Jednu lahvičku dáme paní učitelce, rozhodně si jí užije víc než kytičku, nebo ji aspoň snad děle vydrží:).Děkuji. KB

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den. Vaše vína jsou skvělá

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)