Haul: Dorazil zajíček od babičky z Nýřan


Dnes si dáme tak trochu netradiční článek. Včera mi dorazil poštou krásný pohled od kamarádky Danušky, tak jsem si řekla, že se s vámi o tu krásu musím podělit. A pak k velkému překvapení dorazil obrovský balík od mojí babičky z Nýřan, která nám poslala zajíčka. Já dostala nádhernou dekoraci na okno, kterou vám ještě nafotím lépe foťákem a děti spoustu oblečení "aby je beránek nepokakal", omalovánky a sešity na lepení a samozřejmě hračku. 



Nela dostala panenku Elsu - jak jinak. Ledové království stále vede...



Omalovánky a lepicí sešity, protože co je lepšího než samolepky všude na nábytku, že? :D



Ty velké nalepovačky jsou naprosto skvělé. Už máme doma jeden sešit - Ledové království. Není to klasické lepení, ale obrázky jsou lesklé a hladké a "samolepky" jsou z jemného plastu, který se na obrázek přilepí, ale jde zase sundat a nalepit jinam. Děti to moc baví a jde to i Jiříkovi. 
Teď děti dostaly Minie a Auta. 




A dárek číslo "1" bylo letadlo. Veliké, blikající, rolující po runwayi a hlavně - velmi hlučné! Samořejmě tady řvalo dokud Jura neusnul. Dnes od rána znovu. Naštěstí baterky dlouho nevydržely, takže už letadlo jen bliká, jezdí a trochu šumí. :D




Děti dostaly samozřejmě i sladkosti, ale ty jsem nefotila. Včera jsem si říkala, kdo to všechno sní, ale vzhledem k tomu uřvanému letadlu a asi i úplňku, který proměnil mé hodné děti na běsnící děsy, už vím, kdo to sní. Já. Dneska padly už tři krabičky lentilek. :D

Přeji krásné slunečné dny!

Vaše Sabi :)





Komentáře

  1. Vy máte dárečky a já jsem u slova Nýřany dostala notnou dávku hezké nálady, neb jsme v Chudeníně u Nýřan byli loni s vnučkami na dovolené! juch. Krásné Velikonoce vám přeji Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, já jsem trdlo, spletla jsem si Nýřany a Nýrsko, ale přes Nýřany jsme jeli, když jsme tehdy objížděli Plzeň a stavili se ve Stříbře a Kladrubech.
      Jiřina z N.

      Vymazat
    2. Já jsem teď premyslela, kde jevu Nyran Chudenin. :) jsem rada, ze jsem vyvolala příjemné vzpomínky. Děkuji za komentáře. :)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    to jsou moc pěkné dárky, babička je opravdu hodná. Já letos budu rozdávat samou čokoládu, už jsem si ji nakoupila a už dva týdny se přemlouvám, abych tam nešla něco sežrat:-D
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Babi takhle blázni i když není Zajíček, Ježíšek atd. :) s tou čokoládou chápu. Mam stejný problém. :D

      Vymazat
  3. Sabi, to je jako o Vánocích, tolik krásných dárečků. Máš hodnou babičku, jestli to chápu dobře, tak dětí prababičku. :o) Jo a je stále v obraze, co se dětem líbí. :o)
    Přeji krásné dny plné sluníčka. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju. Ano, babi -děti prababicka- je zlata. Já se teda vždycky zlobim, ze je toho moc, ale ona už jinou radost nemá. Tak ji to nemůžu kazit. :)

      Vymazat
  4. Milé darčeky, určite potešili celú rodinku :-)
    Prajem pekné dni a Veľkú noc,
    A.

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, ten pohled je úžasný, dýchá historií. I ostatní dárky jsou krásné. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)