Opět tvořím a liju svíčky :)


Krásné pondělí!

Poslední dobou to tady vypadá, jako že nic netvořím. Pravdou je opak. Tvořím, jen nestíhám přidávat příspěvky. Po půl roce jsem se opět vrhla na svíčky. Koupila jsem si nejen nové vosky, barvičky a vůně, ale také nějaké nové formičky. Tak mě to chytlo, že jsem začala experimentovat a tvořit i recy-svíčky, ale o těch vám napíšu příště. Radost mám ale i z toho, že lití svíček baví i Nelinku. Příště vám vyfotím její výtvory. :)


Většinu svíček už nemám - hodila jsem je na sociální sítě nebo na Fler a hned získaly nové majitele. Mám z toho radost - ne kvůli výdělku - kdybych se měla živit litím svíček, tak asi umřeme hlady :D Neumím si je dostatečně nacenit... Ale dělám to spíš pro radost a zábavu. A tak mám radost, když svíčky potěší i někoho dalšího a já si za utržené korunky můžu koupit nový materiál. 


Opět liju do zavařovacích skleniček, které jsem sehnala i s krásnými designovými víčky. 


První růžička a první pejsek z nové formy. Přemýšlím, že bych zkusila vylít i z jiného materiálu, jen si nejsem jistá, jaký zvolit. Mám obavu, aby sádra byla dostatečně jemná. 



Druhá růžička - používala jsem krakelovací vosk...


Zdobila jsem různobarevnými flitry, které nevadí při pálení.






Také máte tak rádi svíčky? 
A sbíráte je, nebo pálíte? 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, tak to je nádhera. Já svíčky hlavně pálím, nikdy jsem netvořila, ale zásobu mám pořád. Měj klidný a tvořivý den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář. :) Já tvořím už dlouho, ale vždycky tak nějak nárazově. teď bych se jim ale ráda věnovala víc a uvažuju, že si zkusím udělat i nějaké vlastní formy. Tak uvidíme, jak to půjde a hlavně kdy se k tomu dostanu. :)

      Vymazat
  2. Hezký den, Sabi. A jak Tě na Fleru najít? :-) Svíčky pálím jak o život, ale většinou tu chladnější část roku. Přes léto si na svíčky skoro nevzpomenu. Ale už spomalu se zkracujícími dny na svíčkovou vlnu zas najíždím :-) Romča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den, na Fleru jsem jako Knižní kavárna. :)

      Vymazat
    2. Přidávám ještě odkaz: https://www.fler.cz/zbozi?where=zbozi&search=kni%C5%BEn%C3%AD%20kav%C3%A1rna
      :)

      Vymazat
  3. To je krásné svíčkové tvoření !
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)