Jak zvládáme karantéru: Dvě děti, manžel a home office aneb situace na oprátku?!


Krásné jarní dny!

Dneska to bude spíše o fotkách, protože na dlouhé vypisování nemám čas, ani náladu.
A abych byla upřímná, v poslední době ani sama moc dlouhé články nečtu. Raději si projedu blogy s pár popisky a fotkami, které mě inspirují, pobaví a přinesou něco pozitivního do těchto chmurných dní. 

Já jsem doma s Jiříkem a Nelinkou a manžel chodí do práce, i když teď mají upravenou pracovní dobu. Co si budeme povídat, občas je to v pohodě a občas pořádně na palici. Vděčná jsem za naši zahradu, protože se aspoň chvíli můžeme vyvětrat bez roušek. Do města skoro nechodíme a když, tak jen procházkou do lesa, na pole atd.
Doma pak děti zabavuji hlavně společneskými hrami, kreslením, malováním, stříháním a lepením. A různými lušťovkami apod.  







Proti nemocem se bráníme hlavně tím, že baštíme hodně ovoce a zeleniny a děláme si smoothiečka. Dětem ovoce chutná, Jiřík je spíše jablkový a Nelča má ráda jahody a maliny. 



Jsem teď moc ráda, že jsem si před časem koupila nový smoothie maker, protože ten starý už byl tupý a pomalý a nechával kousky, které dětem vadily. 



Jinak teď u nás vládne nějaké kostkované období. Děti milují košile, kostkované šaty apod. 



A jak zvládáme roušky? 
Jak kdy...
Někdy se s dětmi musím dohadovat, jindy je odmítají sundat. Hlavně Jiřík se nechce vzdát své "náhubičky". :)


A jak přežíváte vy? 
Jste doma, nebo chodíte do práce? 

Vaše Sabi :)






Komentáře

  1. Sabi, zabavit děti na spoustu dní musí být fakt náročné, ale koukám, že vy to krásně zvládáte. Jiřík maluje s pořádným zápalem. :o) A co vše je v tom smoothie, vypadá moc lákavě.
    Teď jsem doma a uklízím, co se dá. :o) Občas šiji roušky, ale jen pár, pro nás.
    Přeji prima víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, děkuji za komentář. :)
      No, zvládám, ale kdybych občas jednoho neposlala k babičce, tak už by mi asi hráblo. :D A když už je nejde ani zabavit, tak je nechám řádit v pokojíčku a také jdu uklízet. :D
      Ve smoothie jen banán, mango, trochu medu a půlka citronu - často dělám takové to "co dům dal", nebo co už je moc měkké na klasickou konzumaci. :) A bylo moc dobré. :)
      I Vám pěkný víkend. S.

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)