Atlantis - hra pro malé archeology


Krásný dobrý večer!
Patrně zjišťujete, že na blogu nejsem moc aktivní. Ne, že bych na něj zanevřela nebo nevěděla, o čem psát. Jen tak nějak nestíhám... Nebudu se ani dnes moc rozepisovat, ale ráda bych se s vámi podělila o zkušenost s novou hrou pro děti - Atlantis

Naše Nelinka měla na začátku února narozeniny a dostala od babičky samé kreativní dárečky. Šití taštiček a peněženek jsem ráda přenechala babičce, protože to fakt není moje hobby (možná vám ale s Nelčou nafotíme výsledek), za to Atlantis, hra pro malé archeology byla přesně podle mého gusta. 
Uvnitř krabice je několik artefaktů - patrně z měkké sádry, nebo něčeho podobného. Uvnitř těchto artefaktů jsou schované malé "poklady". 
Nechybí kladívko, dlátko a štětec na očišťování "nálezů". Všechno ze dřeva. 
Pracovalo se s tím docela dobře, jen větší kusy jsem musela trochu dlabat já. Nela na to ještě neměla sílu. Je to přece jen určeno větším dětem. Asi je to spíše hra na ven, ale pokud ji dáte dětem do nějaké bedýnky, nebo jako já - do pekáčku, velký nepořádek neudělají. 
Zatímco mě bavilo dlabat a štětečkem vyšudlávat "poklady", Nelu bavilo hlavně to, co se v artefaktech objeví. Samozřejmě "perly" a "diamanty" měly největší úspěch. 

Asi vás zajímá, kde se dá Atlantis koupit - nejsem si jistá, ale myslím, že to babička kupovala v Pepcu. Tak tam můžete vyrazit. :)

Sabi a Nelinka 











Komentáře