První opravdu Vánoční "koutek" nazdoben :)


Jak už jsem psala, nestíhám téměř nic. Člověk si ale musí občas udělat radost a tak jsem dnes spojila příjemné s užitečným. Když už jsem musela do Budějovic, koupila jsem si na adventních trzích vánočního skřítka, aby nám strážil domácí krb (doufám, že mi ho Baron do Vánoc nesežere) a také věnec na dveře, protože do toho se mi fakt nechtělo. 
No a v Pepcu jsem sice byla pro dárečky, ale neodolala jsem, abych si nekoupila nějakou tu dekoraci. Využila jsem i svíčku od babičky s jelínkem a podzimní výzdobu na konferenčním stolku jsem konečně vyměnila za vánoční. :)

Vaše Sabi!











Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    moc se mi ty dekorace líbí, obzvlášť ta na tom stolku. Já jsem na tom pořád stejně bídně, mám jen vánoční povlečení a už jsem dala dolů část podzimních dekorací.Myslela jsem si, že něco nazdobím dneska, ale nějak při biatlonu usnula, takže jsem zase nic nestihla. Už to mám ale aspoň nakoupené a sehnala jsem už i vánoční stromek - jedličku. V Mountfieldu měli super ceny, vyšel mě na cca 350 Kč. Těším se na další článek, pa Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji za komentář. Já se také ještě dál neposunula. Zítra teprve budu mýt okna a pak snad konečně nazdobím zbytek. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)