Ozdobte své vlasy látkovou čelenkou

Zdroj: Google


Pamatujete si na trend devadesátých let, kdy se nosily látkové čelenky různých barev a velikostí. Některé byly sametové, jiné lesklé saténové, některé decentní a jiné naopak z hlavy doslova trčely. Tento trend se letos vrátil a rozhodně s létem nekončí. Pouze letní světlé barvy a lehké materiály se mění na tlumenější a teplejší. A jelikož mi pomalu, ale jistě dorůstají vlásky, tak si chci jednu - dvě - pět... čelenek pořídit. :)



Devadesátky jsou zpět

Protože si tento trend dobře pamatujeme, radujeme se. Čelenky jsou krásný i praktický doplněk, který vám stáhne vlasy z čela a zároveň vám dodá ten správný šmrnc. Možná si říkáte, že to je fajn. Vytáhnete odněkud ze zapadlého kouta své staré čelenky a budete in. Tak to pozor! Staré čelenky klidně vytáhněte a noste je doma. Alespoň vám nebudou padat vlasy do očí. Ven si ale pořiďte nové, moderní a rozhodně trendy kousky. Je z čeho vybírat!

Turban nebo čelenka?

Možná máte ještě z léta v šuplíku turban, nebo jste ho alespoň na někom zahlédli. Tato móda také hned tak nezmizí. A proto jsou některé látkové čelenky pěkně široké, mají několik vrstev látky, nechybí jim mašle, nebo i uzel, který navozuje zdánlivou podobu zmíněného turbanu. U některých nerozeznáte, zda má majitelka ve vlasech čelenku, nebo šátek. Uzly a mašle jednoznačně čelenkám vévodí. A nesmíme zapomínat ani na čelenky zdobené látkou spletenou do copu.


Korunka pro princeznu


Vedle uzlů a mašlí jsou in různé perličky a lesklé kamínky, kterými jsou látkové čelenky pošité. Kombinace široké čelenky, silné látky a křehkých perliček působí velmi zajímavě a ve vašich vlasech ji rozhodně nikdo nepřehlédne. Napodobuje tak trochu královskou korunu. Ostatně i vévodkyně Kate si je letos oblíbila!


Čelenky z různých materiálů

Do módy se vrátily čelenky ze sametu a manžestru, které si rovněž z devadesátých let dobře pamatujeme. Hodně nás zaujaly i kožené, které vypadají skvěle ke kožené bundě, teplému svetru i podzimnímu trenčkotu.


Pokud chcete mít v šatníku nejdůležitější módní kousky sezony, rozhodně na čelenky do vlasů nezapomeňte! A mimochodem, sluší i dětem. :)

Vaše Sabi!





Komentáře