5 TOP pelíšků pro psa - Vybírám Baronovi nový pelíšek!



Nedávno jsem vám tu psala o tom, jak vybírám vhodná dětská křesílka pro ty mé prcky. Jenže nejsem jen „bláznivá máma“ dvou dětí, ale také dvou psů. Snažit se najít vhodný pelíšek pro obludu, jako je náš Lordík, je celkem zbytečné. Stejně by ohrnul pysk a šel si lehnout na gauč, nebo do koupelny, kde je jeho nejoblíbenější místo. Má tam totiž největší klid, nikdo po něm neskáče, ani si s ním nechce hrát na doktora apod. Ale Baron je fajnšmekr. Ten má pelíšky rád. Takže si říkám, že by si zasloužil nějaký nový. A možná pak budu mít skutečně své čtecí křeslo jen a jen pro sebe. :)


Pelíšky pro psy (téměř) všech velikostí

Hledala jsem dlouho a leckde. Ale nakonec jsem opět zakotvila na svém oblíbeném e-shopu Monreve. Tam totiž mají skutečně designové lahůdky, které nejen krásně vypadají, ale jsou i kvalitní a v případě mých psů (i dětí) – jsou pevné a hodně vydrží!
Vybrala jsem pro vás pět pelíšků, které mě zaujaly nejvíc. A jako vždy, nejsem schopna se vůbec rozhodnout, který Baronovi pořídit. Takže když mi pak napíšete, který nejvíc zaujal vás, budu ráda. Pojďme na to!


Opravdová postel pro psa


Může mít pes opravdovou postel? Proč ne! Stejně se určitě perete o místo v té vaší. Tento pelíšek mě zaujal úplně jako první. Baron je totiž jednoznačně postelový typ. Tento pelíšek pro psa má tvar klasické postele s opěrkou, je kompletně čalouněný a stojí na stabilních nožkách, takže se nepřeváží, ani když si váš mazlíček bude chtít vyšlapat důlek a bude se půl hodiny točit dokola. (Znáte to? :D)
Potah si můžete vybrat hned v několika barvách a hlavně – je možné ho mít i v umělé kůži, kterou rozhodně preferuji já. Snadno se otře a postýlka bude stále zářit čistotou.


Pelíšek pro psí důchodce


Mým dalším typem je Pelíšek pro psa Jack. Opět stojí na stabilních nožkách, které je možné namořit do odstínu, který vám bude vyhovovat. Pelech má zvýšené stěny, které se uzavírají do oválu. Na psa tedy nebude táhnout ode dveří. Sedací/lehací část tvoří vyjímatelný polštář, který je měkoučký a umožní tak pohodlný odpočinek i starším pejskům, které bolí klouby. Úplně vidím Lordíka, jak se do něj nacpe a stočí, i když se tam nevejde a bude „přetékat“ ven.


Pelíšek pro psy do historizujícího interiéru


Další pelíšek, který by se tedy rozhodně líbil mě (a ani nemusím být pes), je Pelíšek pro psa Sára. Je vytvořen v historizujícím stylu, jako bývají kožené sedačky. Pokud takovou sedačku máte a vyberete tento pelech navíc v umělé kožence, bude se nejen dobře udržovat, ale navíc do vašeho bytu skvěle zapadne. Opět nechybí vyjímací polštář v sedací/lehací části a stabilní nožičky.


Longchair pro psí slečny


Pokud máte doma psí slečnu, která si ráda hoví na vaší sedačce, určitě ji potěšíte Pelíškem pro psa Nelly, který je vytvořen jako napodobenina historického longchair, tedy prodlouženého křesílka, ve kterém si dříve hověly šlechtičny a které můžete vidět na zámcích, ale dnes už i v obchodech s nábytkem. Tento pelíšek se hodí do moderního bytu, ale i do interiéru s historizujícím nábytkem.


Klasika v luxusním provedení


A pokud byste raději pro svého psa klasický pelech bez nožiček, jednoduše položený na zemi, ale v kvalitním provedení, luxusním designu a materiálu, mohu doporučit Pelíšek pro psa Sanny. Vedle měkké lehací části nechybí ani polstrované postranice a polštářek. Opět můžete vybírat z široké škály barev a vzorů, nebo zvolit snadno udržovatelnou umělou kůži.

Vybrali byste si? Já být pes, tak běhám o jednoho k druhému a nevím... Ale vzhledem k tomu, že jsem člověk a musím také trochu koukat na interiér bytu, patří mezi mé favority druhý, čtvrtý a pátý pelíšek.

Všechny pelíšky pro psy najdete na již zmíněném webu Monreve.

Vaše Sabi!

Komentáře