Potřebujete kvalitní ČOV pro rodiny? Pomůže vám s tím Zakra!



Stavíte rodinný domek, nebo plánujete rekonstrukci starého? Řešíte čističku odpadních vod pro rodiny a hledáte spolehlivou a zkušenou firmu, která si poradí i s nestandardní situací ve vašem bydlení? Vyzkoušejte společnost ZAKRA!


Co je to společnost Zakra?


Zakra je vodohospodářská projekční kancelář, která se specializuje na projekty pro koncové uživatele. Vznikla jako sesterská společnost Vodoplanu s.r.o., který řeší velké projekty pro města a obce. Pro majitele rodinných domů je Zakra skvělým partnerem, který si ví rady i v komplikovaných situacích, má za sebou roky zkušeností a plno úspěšně realizovaných projektů. A co hlavně – má 100% spokojenost svých klientů!


Co všechno pro vás Zakra zrealizuje?

Zakra se specializuje na pomoc klientům, kteří potřebují u svého domu vyřešit problém s odpadními vodami nebo chtějí postavit studnu. Naplánují a realizují pro vás čističku odpadních vod s napojením na kanalizaci nebo se vsakem, ČOV s retenční nádrží, biologický septik, retenční nádrž nebo již zmíněnou studnu.

Proč si vybrat společnost Zakra?

Protože tato firma spojuje v týmu seniorské projektanty vodohospodářských staveb, kteří mají za sebou řadu úspěšných realizací a roky bohatých zkušeností. Jsou schopni s vámi vše dopodrobna probrat, zkonzultovat situaci a vymyslet jedinečné řešení přesně pro váš domov. A navíc – celý proces je možné vyřídit on-line, k maximální pohodlnosti klientů.


Jednání s úřady je hračka

Neustále odkládáte řešení s odpadními vodami, přestože víte, že katastrofa je na spadnutí? Nechce se vám běhat po úřadech a jednat s nepříjemnými úředníky? Žádný strach. Společnost Zakra si s tím snadno poradí. Jejich projekty jsou předem perfektně vyřešeny a naplánovány, a proto je pro ně vyřízení formalit jednoduše hračkou. Už žádné obavy z neschválených projektů!

Více o společnosti ZAKRA a jejích projektech najdete na webových stránkách www.zakra.cz.

Komentáře