Origoš trika pro lidi, co mají svůj názor


Baví vás provokovat? Chcete nosit módu, která o vás prozradí víc? Chcete dávat najevo svůj názor na první pohled? Řekněte to třeba originálním tričkem!


Trička s barevnými potisky jsou už nějaký čas v kurzu a jsou stále oblíbenější. Důvodem je, že díky jednoduchým univerzálním střihům a barvám sednou každému a hlavně – můžete díky nim vyjádřit to, co nosíte v srdci, v hlavě, nebo to, co máte na jazyku.

Pro holky, pro kluky i pro páry

Trička s potiskem sluší snad každému. Je jedno, zda jste žena, muž, mladá holka, nebo drsný týpek, co si nikoho hned tak nepřipustí k tělu. Na shopu Origoštrika.cz si vyberete to své. A kdyby vám na něm něco chybělo – to ale opravdu jen čirou náhodou – není problém to na vybrané triko podle vašeho přání připsat.



Origoš triko si vyberou drzé a zlobivé holky, drsní hoši, kteří se nebojí sdílet svůj názor, ale i ženy, co chtějí světu ukázat, že jsou prostě cool mámy, supertety atd. V tomhle e-shopu si vyberou dokonce i páry. Chystáte se fotit společné fotografie v páru? Pořiďte si k tomu origoš triko. Ať všichni ví, kdo je královna a kdo její král.


Cool baby v origoš body

Sháníte originální dárek pro přátele, kterým se narodilo miminko? Jste hrdá teta nebo strýc a potřebujete svého synovce či neteř obdarovat cool bodýčkem? I to tady vyberete. Obdarované mimino rozhodně jen tak nezapadne! A navíc – bude skvěle vypadat na fotkách.


Trika pro zvířecí maniaky

Máte doma psa a dali byste za něj život? Chcete, aby všichni věděli, že je navždy ve vašem srdci? Tak to noste na triku! Na Origoštrika.cz si vyberou nejen drzé holky a cool kluci, ale i milovníci koní, psů, nebo prostě zvířat. Ať už zvolí motiv srdce s tlapkou, nebo psí hlavou, všichni hned pochopí, co pro ně jejich chlupáč znamená.

Origoš trika s potiskem jsou skvělým dárkem, takže pokud váháte, co komu koupit a nic vás nenapadá, rychle se zamyslete, jaké triko by se k dotyčnému hodilo. Protože tohle jsou dárky, které vždy potěší a pobaví zároveň!

Více info i triček najdete na www.origostriko.cz, na instagramu či facebookových stránkách.


Komentáře