Nejkrásnější dárek pro těhotnou ženu? Mexická bola


Nedaří se vám vymyslet originální dárek pro těhotnou ženu, manželku, kamarádku, nebo kolegyni z práce? Máme pro vás perfektní tip, který je doslova symbolem těhotenství, talismanem a módním šperkem, který moc hezky ozdobí těhotenské bříško.



Co to je ta mexická bola?

Mexická bola, neboli těhotenská rolnička, je „hudební“ přívěsek, který se nosí na delší šňůrce nebo řetízku v oblasti bříška. No a rolnička, která je uvnitř přívěsku, vydává při pohybu tiché cinkání, na které pozitivně reaguje miminko v bříšku.
Kromě této funkce je mexická bola také symbolem těhotenství, bude vám slušet a přitom všem křičet do světa, že jste těhotná, což je úžasná zpráva. Je to zároveň i takový talisman, který vám navždy zůstane a vždy připomene toto krásné období.


Mexická bola nebo těhotenská rolnička?

Oba výrazy jsou správné a mluvíme o tom stejném. Těhotenská rolnička spíš evokuje pouze ucelené provedení jako jednu rolničku, ale ve skutečnosti je vždy plášť, resp. klícka a v něm teprve rolnička. Mně je určitě bližší mexická bola a podle mě to je přesnější výraz pro tento přívěsek.


Provedení mexických bol

Mexické boly existují ve dvou provedeních. Buď se skládají z klícky, kterou lze otevřít a v ní je umístěna rolnička, nebo je rolnička uzavřena v uceleném plášti. Obě provedení mají své kouzlo, ale kombinace klícky a barevné rolničky uvnitř je o něco zajímavější a navíc můžete barevné rolničky střídat podle nálady, případně pohlaví dítěte v dalším těhotenství. Mexickou bolu můžete koupit online na mexickabola.cz.


https://www.mexickabola.cz/e-shop/

Komentáře