5 stylových dětských křesílek pro odpočinek i zábavu



Před rokem jsem dostala čtecí křeslo ve stylu "ušák", abych měla dokonalé místečko ke čtení a odpočinku. Moje dvě děti ale usoudily, že se jim náramně zamlouvá. A tak na mě opět zbyl jen gauč. Rozhodla jsem se s tím něco udělat, a proto hledám dětské křesílko, které by bylo v podobném stylu a které by jim oběma mohlo vyhovovat. A tady jsou favorité, ze kterých vybírám vítěze.


Křesílko jako trůn pro malé princezny


Dětské křesílko Riccardo Kids vypadá jako klasický ušák. Má obloukovou opěrku pro pohodlné opření hlavy, polstrované područky v elegantním designu a klenuté nožky, které mu dávají vzezření malého královského trůnu. Polstrování můžete vybrat z mnoha barev, tak, aby se dokonale hodilo do dětského pokojíku. Vaše malá princezna bude mít pocit důležitosti i samostatnosti.


Ušák pro malého Sherlocka Holmese


V podobném stylu je vytvořeno i dětské křesílko Riccardo Kids s prošíváním. Je vyrobeno totožně, nechybí mu područky, opěrky hlavy ani klenuté nožky. Zádová část je ale navíc prošívaná v typickém anglickém stylu. Tomuto typu sluší jednobarevné polstrování, ale vybírat můžete i ze zajímavého károvaného vzoru v pastelových tónech. Tohle dětské křesílko nadchne malé badatele i snaživé čtenáře.


Moderní a retro dětská křesílka


Pokud hledáte modernější vzhled, nebo se vám líbí křesla v retro stylu, můžete využít typy Maurice, Hermo nebo Stefano. Stejně jako u předchozích typů ani zde nechybí pohodlné polstrování, které zpříjemňuje posezení. Tato dětská křesílka stojí na vyšších nožkách, takže se dají využít samostatně ke čtení či sledování oblíbené pohádky, ale můžete je zároveň přisunout k dětskému stolku. U něj si mohou děti kreslit, skládat puzzle, nebo hrát třeba pexeso.


Proč pořídit dětské křesílko?

Proč byste měli vašim dětem takové křesílko pořizovat? Odpověď je jednoduchá a není to jen o tom, že nebudou zabírat vaše oblíbené odpočinkové místo. Dětská křesílka jsou vyrobená totožně, jako ta „dospělácká“. Vaše ratolesti získají pocit důležitosti a samostatnosti a budou hrdí na to, že mají vlastní kousek nábytku.

Všechna dětská křesílka i s taburety najdete na stránkách Monreve, kde snadno vyberete podle vašeho vkusu a přání.  

Komentáře