Testujeme dětskou kosmetiku Johnson´s Cottontouch



Jelikož jsem se letos poprvé dostala jako blogerka do první patnáctky v soutěži MAMAblog roku, znamenalo to pro mě i zájem nových firem o spolupráci. Některé jsem odmítla, protože nestíhám a nebyly pro mě dostatečně zajímavé, jiné jsem přijala a trochu s nimi bojuji. To je tak, když člověk napíše ne právě pozitivní recenzi a zadavateli se nelíbí. Na novou řadu dětské kosmetiky Johnson´s však bude recenze pozitivní. Vyzkoušeli jsme ji všichni tři – Nela, Jiřík i já. A všem nám vyhovuje!


Johnson´s Cottontouch je nová řada od firmy Johnson´s. Tuto značku čas od času koupím. Využíváme hlavně produkty do koupele a šampony. Jeden Nela dodělala právě nedávno. Nepamatuji si název, jen vím, že to byla sytě růžová lahev s princeznou – ostatně kvůli té jsme to museli koupit. A vlasy po něm měla krásné. Jen bylo potřeba dodávat kondicionér. Ale o tom dnešní článek není…

My jsme dostali na testování Johnson´s Cottontouch tělový a koupelový olej, pleťové - tělové mléko, a koupelový - sprchový gel.




Začnu koupelovým a sprchovým gelem 2 v 1. Tento produkt je určený jak k přidání do vany – do koupele, tak na mytí. Jiříkovi jsem s ním myla i vlásky a měl je krásně jemné. Navíc ho pěna neštípala v očích. Jenže to se nedá moc brát v úvahu. Jurovi v očích většinou nic nevadí, zatímco Nela má ještě hlavu suchou a už ječí, že ji štípají oči.
Vyhovuje mi i praktická pumpička, která se snadno používá a hlavně jde uzavřít, takže se nestane, že by si děti v nestřeženém okamžiku pumpovaly a pumpovaly, až by se mi ztratily v pěně. Občas se to tak s jinými výrobky stává. :D


Nejvíce jsme používali tělové a pleťové mléko. Moje děti mají pleť velmi suchou a citlivou, takže jsme v tomhle ohledu ideální k testování. A tělové mléko rozhodně uspělo. Je řidší než jiná mléka, takže se velmi dobře roztírá a rychle se vstřebává. Děti po něm neměly kůži vůbec suchou a nikde nebyly žádné červené fleky, nebo dokonce plochy.  


Olej jsme zatím moc nevyužili, jen jsme ho pár dní testovali, abych mohla napsat dnešní článek. Tělové mléko používám pro děti častěji, protože nemastí, když mi ukápne na podlahu, nebo na pyžamo. Navíc olejíček mám spojený spíše s péčí pro miminka. Každopádně až vyprázdníme tělové mléko, dojde i na zbytek olejíčku.

Osobně jsem s novou řadou Johnson´s Cottontouch velmi spokojená a pokud nenarazím na něco lepšího, nejspíš u ní zůstanu. S dětmi moc experimentovat nechci a dokud jim jeden produkt vyhovuje, je lepší u něj zůstat.

Hodnocení: 99%


Za sebe i za děti mohu novou řadu Johnson´s Cottontouch rozhodně doporučit i pro děti s jemnou, velmi suchou a citlivou pletí.


Vaše Sabi :)

Komentáře