Jak Romanka testovala oblečení a hračky "Pro mrňousky"




Opět nastal čas koupit dceři nějaké nové oblečení a také hračky. U oblečení se snažím vždy vybírat takové kousky, které malou zaujmou na první pohled a budou vyrobeny z příjemného materiálu, aby se dobře nosily. U hraček pak dávám přednost těm rozvojovým, které dceři mohou něco dát, jsou zajímavé a ideálně vyrobeny ze dřeva. Při svém hledání jsem objevila úžasný eshop www.promrnousky.cz , který přesně splňuje má očekávání.




Kojenecké body s krátkým rukávem

Jelikož mám holičku a ta má opravdu ráda všechno růžové, vybrala jsem kojenecké body s krátkým rukávem s obrázkem roztomilé sovičky sedící na větvičce. Vybraná velikost perfektně sedí dle přiložené orientační velikostní tabulky. Body je vyrobené ze 100 % bavlny a je opravdu příjemné na dotyk. Díky zapínání v sedu se nevyhrnuje jako klasická trička a já mám tak jistotu, že dcerky záda budou stále v teple.

Kvalitní zpracování zajišťuje komfort a pohodlí při nošení, aby se váš mrňousek cítil opravdu dobře a mohl bez omezení vyvádět různé lumpárny. Body jednoduše a rychle oblečete i svlečete a díky hezkému modernímu designu jej můžete kombinovat s různými tepláčky a doplňky a vaše dítě tak bude vždy vypadat jako ze škatulky. Nesmírnou výhodou oblečení značky PRO MRŇOUSKY je pak jeho cenová dostupnost, kterou jistě ocení každá maminka.

Často se mi také stalo u nově zakoupeného oblečení, že se po vyprání a usušení zmenšilo nebo změnilo tvar a nebylo už tak pružné jako předtím. U tohoto body však musím gratulovat výrobcům. Ani jedno z výše uvedeného se nestalo. I po několikátém vyprání a usušení v sušičce body stále drží svůj tvar, nezmenšilo se a barvy jsou stále stejně pestré.

Je vidět, že Romanku testování a focení baví. :D


Dřevěný dětský xylofon

Pří výběru nové hračky pro svoji holčičku jsem hledala něco, co by dcerku bavilo, ale zároveň ji to rozvíjelo. A protože jsme doma zatím neměly žádný hudební nástroj, xylofon byl jasnou volbou. Kvalitní a vkusná hudební hračka holandské značky Little Dutch podporuje hudební cítění v dětech již od útlého věku. Krásné dřevěné zpracování v růžovém provedení je pak velmi líbivé. Xylofon je zábavný a dcera si jej velmi rychle oblíbila.


Fantazii se meze nekladou
Nejdřív do xylofonu jen mlátila, jak se jí zlíbilo, což ovšem díky jeho vysoké odolnosti vůbec nevadí. Ovšem když jsem jí pak ukázala, že na něj lze zahrát různé melodie a její oblíbené dětské písničky, byla naprosto nadšená a strávily jsme hraním dlouhé minuty. Rovněž jsem u dcerky zpozorovala základy hudebního sluchu, z čehož mám opravdu radost a budu se snažit jej co nejvíce přirozeně rozvíjet. Přestože je hračka určena dětem od tří let, tak pro moji dvouletou dcerku je v posledních týdnech xylofon top hračkou, se kterou si hrajeme každý den.

Určitě doporučuji vyzkoušet produkty e-shopu promrnousky.cz, zklamaní nebudete. Já sama se chystám opět vyzkoušet další jejich výrobky a produkty.

Vyzkoušely a napsaly pro vás
Romča a Romanka


Komentáře