Jak najít vhodnou a kvalifikovanou „chůvu“ pro vaše dítě?



Jistě mi dáte za pravdu, že čas strávený s našimi drobečky je k nezaplacení. Občas je však potřeba něco zaplatit. A na to jsou potřeba peníze. A ty se samy neobjeví. Je potřeba je vydělat. Jenže, jak vyřešit hlídání dětí, když vy musíte do práce? Jak najít vhodné umístění pro vaše děti, nebo kvalifikovanou chůvu, na kterou je spoleh? I když pracuji v podstatě z domova, potřebuji i já klid a prostor, abych odváděla kvalitní práci. A to s dětmi za zády prostě nejde. Proto jsem hledala, jak tuto situaci řešit, když zrovna není školka, nebo babička hlídat nemůže. A objevila jsem agenturu Slunečnice. Znáte ji?


Agentura Slunečnice vytrhne trn z paty zoufalého rodiče

Občas i já, přestože mám chůvu ze všech nejlepší – naši babičku - musím hledat někde jinde. Jenže komu svěřit své – navíc dost náročné děti – když babička zrovna nemůže a školka je zavřená, nebo v té soukromé, kam dávám Jiříka, je zrovna plno?
Hledala jsem dlouho a prošla poměrně hodně soukromých chův i agentur. A nejlépe na mě zapůsobila agentura Slunečnice. Jedná se o agenturu, která rodičům může tak říkajíc „vytrhnout trn z paty“. Mají řadu kvalifikovaných chův, které se o vaše děti dobře postarají. Zároveň vám agentura může pomoci s úklidem domácnosti – ať už pravidelným, nebo jednorázovým. Pokud jsou tedy někteří rodiče v práci od rána do večera, a čas, který by po práci mohly trávit s dětmi, musí věnovat úklidu, mají další možnost, jak si vše usnadnit.


Co všechno agentura Slunečnice nabízí?

Kromě již zmíněného úklidu domácnosti, který teď ponechám stranou, zprostředkuje agentura Slunečnice především hlídání dětí na kvalitní úrovni. Děti vám pohlídá pravidelně, krátkodobě – nárazově, či dlouhodobě, záleží jen na vás, jak budete potřebovat. Pomůže vám s hlídáním dětí ve chvíli, kdy jsou nemocné a vy se nemůžete uvolnit z práce, nebo by to znamenalo velkou komplikaci. A pokud se bojíte, že vaše děti ještě nejsou zralé na to, aby chodily samy do školy, nebo vám je nemá kdo odvést do školky, i o to se dokáže tato agentura postarat.
Máte jednání či konferenci v nějakém hotelu apod? Nemáte v tu chvíli kam dítě dát? Asi by nebylo vhodné, aby se nudilo a vymýšlelo skopičiny mezi posluchači a účastníky konference. Agentura Slunečnice umí vyřešit i takovou situaci a děti vám pohlídá.
A co se mi jako Češce, která neumí kváknout cizím jazykem, líbí nejvíc? Možnost chův a hlídání v cizích jazycích. Jak je známo, děti absorbují nejvíce informací v ranném věku. A mluvit na ně cizím jazykem je ideální formou, jak je jazyk naučit. Agentura Slunečnice zprostředkovává i hlídání v cizím jazyce – nejčastěji v němčině, angličtině a španělštině. To je něco, co mě doslova nadchlo! Kdybych to zjistila dřív (teď už děti chodí do školky), zvolila bych jejich cizojazyčné hlídání namísto babičky. Ne vždy, ale aspoň částečně.



Proč si zvolit na hlídání dětí agenturu Slunečnice?

  •          Protože si jeden den hlídání můžete vyzkoušet zdarma
  •           Protože platíte, až když si pracovnice vyzkoušíte
  •          Protože se jedná o rodinnou agenturu a osobní přístup je pro ně nejdůležitější
  •          Protože za sebou mají už 15 let praxe v oboru
  •          Protože ceny za hlídání dětí jsou velmi rozumné
  •          Protože chůvy pro vaše děti vybírají velmi pečlivě, všechny osobně znají a pravidelně je školí


Jak vidíte, agenturu Slunečnice jsem nevybrala jen tak náhodou. Jedná se o prověřenou firmu s pevnou rodinnou základnou a mnoha zkušenostmi. Jen je škoda, že jsem na ně nenarazila dřív. Mohla jsem se své práci věnovat mnohem dříve a intenzivněji a děti by se se mnou doma tolik nenudily. Ono totiž když máte doma dva náročňáky, není to nic jednoduchého. Pro rodiče je to pořádný zápřah. Ale když pak vidíte, jak rychle se učí, jak moc je všechno zajímá a jak milují poznávání nových věcí, jste rádi, že nemáte doma „balíky“, co zůstanou celý den tam, kde je posadíte. :)

Vaše Sabi!

Komentáře