Hledáte svatebního fotografa v Praze?

Plánujete svatbu? Hledáte svatebního fotografa? Najít toho pravého není tak snadné, jak se může zdát. V dnešním článku mám pro vás tip na svatebního fotografa v Praze, kterého bych si vybrala i já!




Když tady zveřejňuji články, ve kterých ukazuji svou fotografickou tvorbu, často mi píšete, odkud jsem, zda fotím v Praze či jejím okolí, a zda bych byla ochotná za vámi do Prahy na focení zajet. Hodně z vás pak požaduje svatební fotografie. Já sice fotím, ale spíše pro zábavu. Nejsem profesionální fotograf a vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, je pro mě nemyslitelné jet za vámi až někam do Prahy, nebo dokonce až za Prahu. A proto jsem si dala tu práci a prošla si nabídky různých pražských fotografů a našla pro vás jednoho, jehož styl mě zaujal nejvíce a kterého bych si vybrala i já.

Svatební fotograf Praha

Jak jsem zjistila, fotografů v Praze je poměrně hodně. Ne každý však fotí zrovna svatby, a navíc – kvalita mi v některých případech nepřišla nejlepší. Kdybych se měla vdávat a hledala bych svatebního fotografa, rozhodně bych vyžadovala vysokou kvalitu. Zadáte-li slova svatební fotograf Praha, najdete mimo jiné i toho, který mě zaujal. Fotí samozřejmě kromě svateb i portréty, rodiny, děti atd. Mě ale zaujaly nejvíc právě fotky svatební.


Co všechno bych požadovala po svatebním fotografovi?

V první řadě bych koukala na to, jak fotí. Prohlédla si jeho portfolio a chtěla vidět, jak pracuje nejen s nevěstou a ženichem, ale i s ostatními svatebčany. Hledala bych, zda se dokáže do svých zákazníků vcítit a fotí srdcem, nikoli „jen“ foťákem. To je totiž důležité při každém focení. Nejen při tom svatebním. Hledala bych ale i originální nápady, celkové zpracování fotografií atd. To mi musí sednout. Pokud si vyberete fotografa, který si libuje v různých filtrech a pak vám moderní svatbu upraví s filtrem v retro stylu, je to na pár facek.


Svatební fotograf Praha, kterého jsem si vybrala pro doporučení mi tímto vším naprosto sedl. Nepoznala jsem ho sice osobně, ale podle fotek ho odhaduji na 100 % profesionála, který rozhodně ví, co dělá a očividně to dělá dobře.


Pronajmout si ho můžete na hodinu, nebo na celý den. Vyfotí vám nejen obřad a hostinu, ale i svatebčany, odpolední program a domluvit si s ním můžete i různá kreativní focení ženicha a nevěsty, např. při západu slunce. První fotografie vám zpracuje do pěti dnů od svatby, což jistě oceníte. Alespoň já si pamatuji, jak jsem netrpělivě vyčkávala a kontrolovala emailovou schránku několikrát za den. Kromě klasických fotografií můžete získat i luxusní fotoknihu v kožených, dřevěných či plátěných deskách.

Zaujal vás tento fotograf tak jako mě? Zajímá vás cena takového focení? Podívejte se na na fotograf ceník.  Plánujete svatbu? Nečekejte a kontaktujte ho včas. Svatební fotograf v Praze se shání opravdu velmi špatně.

Vaše Sabi :)


Komentáře

  1. Ahoj, v létě máme naplnávovanou svatbu. Vše už je zařízeno, jenom jsme museli vyřešit fotografa, který by nám naší významné události fotil. Pak mi moje známá poradila i také doporučila zde tento ateliér poblíž Kolína. Hezký den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)