Extra tip: Netradiční párty, rozlučka se svobodou nebo romantická večeře? Zkuste to na lodi!



Pokud se chystáte na oslavu narozenin (nejen těch kulatých), maturity, promoce, rozlučku se svobodou nebo prostě jen chcete soukromou romantickou večeři (ideálně ve dvou), a nenapadá vás nic originálního, možná vás zaujme můj dnešní tip. Nedávno jsem řešila něco podobného – prababička 105 narozeniny, dcera tedy jen čtvrté, ale i tak… a tchýňka bude mít šedesátiny. A tak jsem zapátrala na internetu. A co jsem objevila? No jasně že něco úžasného!


Párty loď Valerie Selene


Vlastně mě k tomu trochu popíchla informace, že nám v Českých Budějovicích plují po Vltavě nově lodě. Sice jsou v podstatě dopravní, ale nápad byl tu. A tak jsem se pídila po tom, co kdo kde nabízí – prostě akci na výletní či párty lodi. A našla jsem.
Párty loď Valerie Selene je určena především k oslavám a párty, maximálně pro dvanáct osob. Je dokonale nachystána na pouštění hudby, disponuje WiFi a dalšími technologiemi, ve večerních hodinách je loď krásně osvětlena a v podstatě si na ní můžete všechno nechat připravit předem. Jídlo, drinky, prostě vše, co si jen přejete.


Pro firemní večírky i rozlučky se svobodou


Párty loď Valerie Selene najdete v Praze na Vltavě, kde si ji můžete objednat na různou dobu, jednou hodinou počínaje. Dopředu si objednáte jídlo, pití, domluvíte osvětlení a hudbu a samozřejmě počet osob. Těch může být nejvíce 12, takže se loď skvěle hodí na oslavy narozenin a jiné rodinné oslavy, na menší firemní akce a večírky, ale třeba i na romantické večeře. Být muž a chtít požádat milou slečnu o ruku, naplánuji si to přesně na této lodi. No nebylo by to romantické? (Já si tedy nemohu stěžovat, já byla požádána o ruku pod Moint Saint-Michel, ale i tak…) :)


A kdybyste měli pocit, že vás bude určitě víc a na Valerii Selenu se nevejdete, můžete vyzkoušet loď Jan Plezier, která pojme lidí rozhodně více.

Tak co? Jak se vám můj dnešní extra tip líbí? Vyrazili byste na takovou plavbu? Nebo už jste dokonce takovou oslavu zažili?

Napište mi své zkušenosti :)

Vaše Sabi!

Komentáře