Z deníku bláznivé mámy - Skočily na nás bacily aneb první neštovice!



Poslední dny byly náročné, ale i krásné. Tím, že už chodí Nelinka pravidelně do školky, nemáme tolik času být spolu, hrát si a věnovat se jedna druhé. A teď jsme si to vynahradily. První dny nám oběma nebylo dobře. Já chytila angínu, Nela má neštovice. Takže jsme se mazlily, ležely na gauči či v posteli a koukaly na pohádky. Barbie ve filmu a Malou čarodějnici Violku už znám sice nazpaměť, ale pořád lepší než ty slovenské písničky pořád dokola.


S Nelou jsme také hrály různé hry, povídaly si, četly si knížky, učily se barvy, tvary a počítání v češtině i v angličtině.

Musím se přiznat, že hrát s ní pexeso, je fakt mazec. Máme od Kvida z Albi pexeso pro děti od tří let, kde hledá vždy dvě kartičky, co k sobě patří. Na jedné je obrázek, na druhé tvar či barva. Nela má snad místo oči rentgen. Já to rozdám a ona jede. Odkrývá jednu dvojici za druhou. Buď má neuvěřitelné štěstí, nebo nějaké nepochopitelné schopnosti. :o

Jiřík byl první tři dny u babičky a manžel ho vždy po práci přivezl. Odpoledne už nebylo takové vedro, tak jsme si užívali konečně letní počasí na zahradě, buď ve stínu altánu, nebo na trampolíně.
Záhony sice zarůstají plevelem, ale budou muset ještě chvíli vydržet. Po většinu dne na ně praží slunce a na to nemůžu vylézt, jelikož ještě dobírám antibiotika. Takže pak budu zeleninu hledat nejspíš v džungli.

A jak jste užívali uplynulé krásně teplé dny vy?

Vaše Sabi

Také vás tak baví ty "efekty" na trampolíně? :D










Komentáře