Jak jednoduše a trvale prodloužit řasy?


Každá žena by chtěla dlouhé, husté a pevné řasy. Bohužel skutečnost je poněkud jiná. Takovým darem většinu z nás příroda neobdařila a tak kromě získání tmavšího odstínu používáme řasenku i proto, abychom zakryli nedostatečnou délku nebo hustotu. Nebylo by však skvělé mít svůdný pohled přirozeně a řasenkou už jen podtrhnou výsledný efekt? Posílení a růst řas je totiž možné ovlivnit.

Umělý X přirozený efekt

Dlouhé řasy dokáží vykouzlit svůdný pohled. Ať už se chcete líbit nebo mít jen ze sebe prostě dobrý pocit, výrazné řasy jsou snem mnoha žen. Také pokud vás zajímá móda, je součástí hezkého vzhledu i toto. Nemáte-li však sami řasy dlouhé, může sice řasenka pomoci, ale stále se jedná jen o optický efekt a vrstva pigmentu vám je neprodlouží. Navíc je zatěžuje a může jejich kvalitu ničit, čímž se pak stávají ještě řidší a slabší. V případě nasazování umělých řas je poškození vašich vlastních ještě výraznější. Řasy se v tomto ohledu velice podobají péči o vlasy – lze je různě upravovat, ale základem je dostatečná výživa a péče, která zaručí jejich kvalitu a sílu.

Posilujte růst vašich řas

Pokud chcete dosáhnout skvělého výsledku a mít řasy trvale dlouhé, husté a především odolné a silné, je nutné se o ně starat a zajistit jim potřebnou výživu. Na trhu naštěstí dnes již najdete velké množství přípravků, které vám s tím pomohou a které podpoří růst řas. Ty obsahují mnoho účinných látek a mají v sobě bylinky, jež přirozeně podporují jejich kvalitu. Z těch nejúčinnějších, které určitě znát i jako častou přísadu do šamponů, lze jmenovat kopřivu dvoudomou, břízu bělokorou, šalvěj lékařskou, lípu srdčitou či třeba ženšen. Stejně jako u ošetření vlasů, i v tomto případě se sérum nanáší logicky přímo na řasy pomocí aplikátorů jako:
·         Štěteček
·         Lopatička
·         Mistička

Výsledky séra na prodloužení řas

Na rozdíl od umělých řas nebo líčení se nejedná jen o optické prodloužení. Přípravky na růst řas pracují na tom principu, že doopravdy napomáhají jejich posílení a tím i jejich kvalitě jako je právě délka a hustota. Některé mají i ztmavující efekt. Kdy uvidíte efekt, závisí na konkrétním přípravku i na tom, jaké řasy máte a jak je líčením a odličováním nebo aplikací umělých náhrad zatěžujete.

Jaký přípravek vybrat?

Na trhu najdete nepřeberné množství výrobků, které slouží pro výživu řas. Při výběru je dobré sledovat recenze těch, kteří s nimi mají zkušenosti. Velice dobře poslouží i nezávislé porovnání a hodnocení různých značek. Pokud již víte, že vám nějaká bylinka vyhovuje a například vám pomáhá v šamponu s růstem vlasů, můžete vyzkoušet přípravek, který ji obsahuje. Naopak v případě alergie nebo intolerance se vyhněte sortimentu, jež má v sobě látku, na kterou jste citliví.

Komentáře

  1. Mě se docela osvědčilo, že mi efekt hustých řas udělal permanentní make-up u nich linek, tady o tom kdyžtak více informací. Skutečně to optický řasy zahustí a podle mě jsou oční linky asi nejvíc sexy mezi styly líčení.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)