První opravdová narozeninová párty!


Krásný den! :)

Narozeniny dětí jsme již slavili několikrát a už jsme tu měli na návštěvě i nějaké to dítko kamarádů. Ale na skutečné narozeninové párty pořádané někým jiným jsme ještě nebyli. Tedy - teď už ano. :) Včera slavil své druhé narozeniny Jiříkův kamarád Vašík, a jeho maminka, moje kamarádka nás všechny pozvala. Párty uspořádala ve velešínském mateřském centru Klubíčko, kde jsme - přiznávám - byli úplně poprvé a moc se nám tam líbilo. Přesto jsem z toho měla velké obavy. Jak to dopadlo? 


Moje děti nejsou žádní andílci! Mají chvilky, kdy jsou úplně zlatí a nevíme o nich. Většinou ale, když jsou spolu, je to pořádný nářez. Dělají rambajs, nepořádek, lítají jako splašení, hází věcmi... A tohle duo jsem měla vypustit v mateřském centru mezi ostatní malé děti? No, přiznávám, že jsem z toho měla velkou obavu. 

Moje děti mi však ukázaly, že když jsou v tom správném prostředí, dokážou být hodné. Jiřík využíval prostoru a neustále drandil se všemi auty, trojkolkami a jinými dopravními prostředky, Nela tam objevila kamarádku z hasičárny, tak byly obě za princezny. A asi největší úspěch měla klouzačka s balonky. Na té se všechny děti vyřádily nejvíc. 

Kamarádka nachystala velkou hostinu, takže bylo pořád co jíst a pít. Byly řízky, křupky, tyčinky, ovoce, zelenina, výborný zelný štrůdl, dokonalé kremrolky jako od cukráře a samozřejmě dort. :) Nela s Jiříkem se občerstvovali celé odpoledne, jako bychom jim doma nedávali najíst. Řízky tlačili dokonce i na odchodu a jeden si odnesli v ruce domů. Po koupeli ho znovu objevili na lince a ještě se o něj porvali! No ostuda - hadr. :D

Každopádně jsme si to skvěle užili, dokonce i náš tatínek, kterého ho tam náramně bavilo a věnoval se všem dětem, nejen těm našim. Nakonec jsme se rozhodli, že na konci května, až bude mít narozky Jiřík, to uspořádáme v centru také. 

Na závěr mám pro vás ještě pár fotek. Není jich moc, měla jsem jen mobil a bylo tam dost přítmí. Škoda. Příště se musím vybavit lépe. 

Vaše Sabi :)








Komentáře