Kde vybírám dekorace na party a oslavy - Jiříkovy 2. narozeniny se blíží!




Nedávno jsem zveřejnila článek, jak jsme byli na první opravdové dětské párty, kterou pořádala kamarádka pro dvouletého syna. Jelikož se tomu ani já nevyhnu (20. května už budou Jiříkovi dva roky), je na čase začít se poohlížet po nějakých dekoracích, balonkách atd. A jelikož v našem městě nic takového neseženu a pobíhat a shánět po Českých Budějovicích se mi nechce, hledám na internetu. Je to rychlé, jednoduché a často na jednom místě.

Jiříkova první velká narozeninová oslava

Vloni, když Jiřík slavil první rok, jsem dělala oslavu u nás doma. Přišla kamarádka se třemi syny a byla u toho samozřejmě Nelča. Kapacita našeho dětského pokoje a obýváku tedy stačila. Letos už to bude větší. Přijedou i babičky, tetičky a doufám, že pozvané děti na poslední chvíli neodpadnou s nějakou chorobou. Po vzoru své kamarádky plánuji oslavu v mateřském centru Klubíčko u nás ve Velešíně.

Jsem přesně ten typ, co má na všechno dost času a začíná plašit a chystat až doslova „za pět minut dvanáct“. A jelikož fakt nemám nervy na to, abych pobíhala v dešti a s Jiříkem v kočáru po budějovických obchodech a sháněla dekorace, balonky, kelímky a další nezbytné nesmysly, objednám všechno přes internet.


Tematické párty a oslavy

Poté, co jsem si prošmejdila virtuální prostředí a prošla pár e-shopů, zakotvila jsem na OLO.cz. Líbilo se mi, že tam je možnost nakoupit dekorace podle tématu. Na výběr jsou především oblíbené Disney pohádky a postavičky, jako Ledové království, Tlapková patrola, Auta, Mickeyho klubík atd.

Je fakt, že s Jiříkem to mám trochu těžší. Toho zajímají auta, ale v TV kouká každou chvíli na něco jiného. Nejprve jsem myslela, že udělám oslavu na téma Auta, ale nakonec se mi nejvíc líbily dekorace k Mickeyho klubíku. Tak uvidíme, možná nechám Juru sednou k PC, ať si vybere sám.


Mě samotnou nejvíce uchvátily dekorace na téma Ledové království. Asi už jsem stejně „nemocná“, jako Nelinka. Stejně jako téma Mickey a Minnie mají k dispozici balonky, foliové balonky, ubrousky, kelímky, papírové talířky, čepičky a mnoho dalších věcí, které prostě děti potřebují. A navíc – kdybych dělala sama i narozeninový dort, můžu objednat i jedlý papír, nebo figurky oblíbených postaviček k zápichu. Jsou ovšem věci, do kterých bych se raději pouštět neměla a pečení dortů je jednou z nich. Takže dort mám objednaný!

Také pořádáte pro své ratolesti tematické párty a oslavy? Napište mi své nápady, ráda si je přečtu a inspiruji se.

Vaše Sabi!

Komentáře