Krabičková dieta Praha – Jak zdravě hubnout a nezdržovat se přípravou pokrmů



Vidíte dobře, mám pro vás další článek o krabičkové dietě, tentokrát především pro Pražáky. Je to vlastně takový článek na přání, protože vás zaujaly ty předchozí, ale psali jste mi z různých míst, jestli bych nenapsala něco pro Prahu, Liberec, Plzeň atd. Pojďme se tedy podívat blíže na krabičkovou dietu, kterou si mohou dopřát především Pražáci.


Proč si vybrat krabičkovou dietu

Alespoň několikrát do roka mě zachvátí „horečka“, kdy se rozhodnu jíst zdravě a ideálně také hubnout. A většinou vydržím maximálně týden. Nakoupím si hromadu zdravých potravin, které mi pak leží v lednici, protože nevím, jak je uvařit, nebo je uvařím a nechutná mi to. A pak si říkám: „Kdyby mi to tak někdo uvařil...“

Moje přání už je ve spoustě českých měst reálné. Objevují se firmy, které vedle běžných restauračních služeb nabízí i možnost dovozu jídla až do domu. A pokud je to navíc firma, která poskytuje nutriční poradenství a umí sestavit jídelníček na celý den na míru, pak není nad čím váhat. Pokud tedy nepočítáte doma každou korunu. Tvz. krabičková dieta je sice úžasná, pohodlná a téměř bez práce, ale za dovoz a za kvalitní jídlo si zaplatíte.

Chutná dieta – Krabičková dieta Praha

Pokud už se rozhodneme hubnout, nebo jíst zdravě, měli bychom si uvědomit, že ceny potravin pro nás nebudou úplně nejlevnější. A než je nakoupit a udělat z nich „blaf“, myslím, že je lepší zainvestovat do krabičkové diety.

Pražáci mohou využít služeb firmy Chutná dieta, která nabízí krabičkovou dietu v programu klasik a plus, a to jak pro ženy, tak pro muže. Objednat si můžete nejen chutné jídlo na celý den, ale také fresh džusy.

Chutná dieta vám sestaví jídelníček na míru, který bude pestrý a nutričně hodnotný. Dovážená jídla vaří z kvalitních a čerstvých potravin, které hned po dovezení zpracují. Jídla procházejí speciální úpravou, aby vydržela čerstvá, dokud je nesníte. Ihned po tepelné úpravě se dávají do krabiček, kde se neprodyšně uzavřou a zchladí šokem. Krabičky pak samozřejmě až do odvozu k majiteli čekají v chladícím zařízení.

I když s ní nemám osobní zkušenost, působí na mě krabičková dieta Praha velmi dobře. Pokud někdo zkušenost máte, budu ráda, když se o ni podělíte v komentáři.

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Dobrý den, o krabičkové dietě už jsem taky slyšela a hodně mě zaujala a co mě zajímá konkrétně jsou tyhle krabičky. Myslím, že se tam dají nastavit různé i právě podle váhy, výšky, věku atd. A zajímal by mě nějaký názor na takové stravování. Na ty stránky jsem narazila když jsem hledala stránky o zdravější výživě diky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon, nějak špatně jsem to vložila. Tak ať máte představu o čem píšu, tady vkládám znovu a lépe.

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)