Jak (ne)šetřím aneb co nutně potřebuji a po čem toužím?



Dlouho tu nebyl žádný článek o tom, co bych si měla, nebo chtěla pořídit do domácnosti/na sebe. Ne, že bych nic nepotřebovala, nebo mé srdéčko po něčem netoužilo. Jen mi nepřišlo zajímavé o tom psát, nebo na to nebyl čas. Jenže tentokrát jsem objevila nový slevový portál, který mi pomůže vyřešit škatulku „potřebuji“ a zároveň mě pomohl obhájit si před manželem sekci „po čem toužím“. Možná už to znáte, ale pro mě je slevový portál MegaKupon.cz novinkou, a tak jsem si řekla, že se o ni s vámi podělím.

Co „nutně potřebuji“?

Podnadpis nezní zcela správně. Měl by totiž znít spíše – co „nutně potřebují“ mé děti. Na podzim jsme jim koupili nové postele, o kterých jsem vám několikrát psala. Byly za slušnou cenu, ale měly pouze molitanové matrace. Věděla jsem, že nevydrží příliš dlouho a že se počítá především s dětskými spáči. Jenže naše děti se bez rodičů v noci neobejdou, a tak v nich na střídačku spím já, někdy manžel a nejčastěji já s Jiříkem. Jelikož už v noci počítám šprušle pod matrací, jak je proležená, je čas vybrat novou a tentokrát opravdu kvalitní.


Možná budu znít jako teleshopping, ale pro mě kvalitní matrace představuje značka Dormeo. Už jsem si je vyzkoušela několikrát, a to nejen jejich matrace, ale i přistýlky a zdravotní polštáře. Nehodlám hazardovat se zády svých dětí a chci, aby spaly zdravě a kvalitně. A jelikož matrace Dormeo nepatří mezi nejlevnější, rozhodně mě potěšilo, že na ně mohu uplatnit slevu přes Megakupon.cz.

Pokud chystáte podobnou koupi, podívejte se určitě na slevový kupon na Dormeo.cz.

Po čem mé srdce touží

Když už jsem se dostala na tento slevový portál, nedalo mi to a procházela jsem různé slevy a obchody. Zajímaly mě hlavně ty, které jsem až dosud nenavštívila. A nebyla bych to já, abych si hned něco nevyhlídla. Zaujal mě hlavně e-shop Manzara, kde běžela reklama na naprosto skvostné svetry. Zase svetr, já vím… Ale tomuto modelu prostě nejde odolat. No posuďte sami…


Dále jsem zjistila, že mám novou vášeň – tenisky. Ano, čtete dobře. Já, bývalá bankovní úřednice a milovnice lodiček na podpatku jsem přesedlala se dvěma dětmi za zády na tenisky. Už jich mám několik, ale takové krásné mentolově zelené ještě ne. A když je navíc k dispozici slevový kód na Manzara.cz, tak se to musí využít.
Nebojte se, už vás nebudu na nic lákat. Možná zase příště. Vy mi za to do komentáře napište, co říkáte na můj výběr, jestli znáte Megakupon.cz, Manzaru a hlavně – kde nakupujete matrace?

Vaše Sabi!




Komentáře