Nechte se hýčkat profesionální péčí a špičkovými produkty v centru Prahy



V předchozím článku jsem vám doporučila navštívit Satori Spa v pražském Karlíně a nechat profesionály hýčkat vaše tělo. A když už tam budete, mám pro vás ještě jeden tip. Nebudete muset chodit daleko. I kosmetický salon Health Point se nachází v Karlíně, a kromě profesionální péče nabízí neinvazivní a vysoce komfortní služby pro vaši krásu.

Kvalitní péče a vysoce účinné metody

Salon Health Point nabízí plno procedur a služeb, které pomáhají ženám i mužům docílit vysněné postavy, pleti a krásy. Pomohou vám s péčí o pleť, omlazením, epilací, hubnutím, ale i dentální hygienou. O ostatních službách si povíme zase někdy jindy, ale dnes se pojďme podívat blíže na jejich péči o pleť.

Vybrat si můžete z několika zvýhodněných balíčků, které obsahují komplexní péči o vaši pleť. Záleží jen na vás, co přesně požadujete, zda jdete na ošetření pleti poprvé, zda chcete hlavně její vyčištění, nebo i omlazování atd.

Péče o pleť se špičkovou francouzskou kosmetikou

Salon pracuje nejen s neinvazivními metodami, které jsou komfortní a účinné, ale také se špičkovou francouzskou kosmetikou Sothys. Odborníci v Health Point dobře ví, že nestačí jen jednou za čas péče o pleť v jejich salonu. O vaši pleť je potřeba se starat i poté, co salon opustíte. Proto vám poradí, jak postupovat při ošetřování pleti v domácím prostředí, aby vydržela dlouho krásná. K této péči máte navíc možnost zakoupit si vhodné produkty kosmetiky Sothys přímo na místě.

Pokud jste až dosud žádnou podobnou kůru nepodstoupili, doporučím začít základním ošetřením a péčí o oční kontury. Jedná se o zvýhodněný balíček, ve kterém vám bude odstraněn make-up, upraveno obočí, bude vám provedeno povrchové, popř. hloubkové čištění pleti, speciální masáž digi-esthetique a spousta další péče podle vašich přání.

Zvolit samozřejmě můžete i další kůry, jako je intenzivní peeling, hydratace či omlazení. Záleží jen na vás, jakou službu a balíček si vyberete.

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Krásný den, tak tyhle procedury a hýčkání bych si nechala líbit hned. A vůbec bych se nezlobila, kdyby mi pod stromečkem přistál poukaz na nějakou z nich. Ale na co jsem se chtěla zeptat je ta epilace, kterou nabízí. Nevíte, o jakou metodu se jedná? Třeba tahle mi přijde v dnešní době na úplně nejvyšší úrovni.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)