Dámské oblečení Moodo aneb jak jsem vybírala šaty na svatbu



1. června má moje kolegyňka, sestřenka a kamarádka v jednom svůj velký den. Ano, moji milí, Romča se konečně vdává. Samozřejmě jsme všichni pozvaní. Nela má jít za družičku a rozhazovat před nevěstou plátky růží z košíčku. A já nemám – jako obvykle – co na sebe. Žádná katastrofa. Naopak. Je to skvělá příležitost koupit si nové šaty. A nebyla bych to já, abych neobjevila novou značku a nový e-shop. Znáte dámské oblečení Moodo?

Dámské šaty Moodo – na svatbu, do divadla nebo „jen tak“

Původně jsem hledala – jak už jsem napsala výše – společenské šaty, které by se hodily na svatbu. Prošmejdila jsem internet křížem krážem, ale nakonec mě nejvíce zaujaly dámské šaty Moodo. Tuto značku jsem vůbec neznala, ale naprosto mě okouzlila jednoduchost jejich střihů a důmyslné detaily, které působí velmi sofistikovaně.

Neměla jsem představu, jaký střih, barvu či dekor zvolit. Až do porodu jsem nakupovala vždy v Orsay a byla jsem spokojená. Jenže po dvou dětech je potřeba schovat nehezké bříško, a tak jsem hledala něco, co by mělo volnější střih, a přitom nevypadalo jako pytel. Vybrala jsem nakonec troje šaty, které šly do užšího výběru.

První byly Moodo černé elegantní šaty s páskem, které mě zaujaly především střihem a elegantní splývavostí. Druhé byly Moodo modré krajkové šaty – tady mě dost bavila barva. A jako poslední mi padly do oka Moodo tmavě modré košilové šaty s límečkem.




Zajímá vás, jak to dopadlo? Úplně jinak, než jsme plánovali. Nela dostala neštovice a na svatbu nejedeme. Šaty jsem však vybrala – svou poslední volbu – tmavomodré košilové s límečkem. Protože ty si můžu vzít kamkoli, stačí k nim místo lodiček nazout třeba tenisky.

Dámská trička Moodo – do práce i na večírek

A když už jsem byla na tomto e-shopu, prohlédla jsem i další kousky, kterými bych si doplnila šatník. Zaujaly mě i sukně a kraťasy, jenže nemám odvahu objednat si je bez vyzkoušení. Dámská trička Moodo mají volné střihy, u kterých se objednávky po internetu nebojím. Stejně jako u šatů mě zaujaly jednoduchým střihem a rafinovanými detaily, ať už to jsou volánové rukávy, výšivka, nebo dokonce našité třásně.






Na rozdíl od šatů zatím nemám jasno, které z těchto triček poputuje do mé skříně. Jaké byste vybrali vy? Také se vám líbí značka Moodo?

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Ta modrá tunika s výšivkou je parádní ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? :) Ale mě úplně nejvíc rajcujou ty košilový šaty. :)

      Vymazat
  2. No ono taky záleží v jakém je ta svatba stylu, jestli třeba Boho někde venku a nebo tradiční někde v kostele. Ale koukám že tady mají pěkný výběr šatů. Myslím že by mohla být na oslavu někde venku třeba i taková vkusná mikina. Jak říkám záleží v jakém je to stylu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)