Tip na výlet s dětmi: Zase Panda! Je to švanda. :D


Jelikož už více než týden nemáme hlídací babičku (poněkud nám ochořela), bylo potřeba vymyslet nějakou zábavu pro děti, aby nám přes víkend nezačaly skákat po hlavě. Počasí nám moc nepřálo, takže z plánovaného výletu na Kleť, nebo kamkoli jinam do přírody, sešlo. Jako tradičně, když nevíme kam a nechce se nám jezdit moc daleko, nebo objevovat neznámé, vyrazili jsme do Pandy - funparku pro celou rodinu v Českých Budějovicích. 


I když už jsme tam byli mnohokrát, tentokrát to bylo mnohem mnohem lepší. Jednak jsme jeli hned v neděli ráno, takže jsme se vyhnuli velkému množství lidí, a také jsme si to všichni užili mnohem víc. Jak je to možné? 

Děti už jsou větší, nejen Nelinka, ale i Jiřík už zvládají dráhy, klouzačky a prolézačky sami, takže je nemusíme tahat. Můžeme na ně jen dohlížet a občas pomoct vylézt na nějakou vyšší atrakci, ale nemusíme se s nimi tahat, jako dřív. A když máme chuť, můžeme řádit s nimi. Je to najednou mnohem větší zábava, než dřív. Už nejsme ti uhonění a urvaní rodiče, ale spokojení rodičové, co si užívají se svými dětmi. :) 

Připojuji pár fotek, jako důkaz...

Vaše Sabi

PS: Jura se tam naučil jezdit na odrážedle - Hurá! Konečně pochopil, co má dělat s nohama. :D








Komentáře