Nové povlečení a záclony do dětského pokoje?



Jak jste mohli číst v minulých článcích a vidět ve videu na you-tube, dětský pokoj je zařízen, děti mají nové postele i povlečení, ale se záclonou dělají psí kusy. Abych o ni nepřišla a také aby jim tam více ladila, vyhlédla jsem jim novou. A protože mě čeká brzký návrat do ložnice, pořídím si i nové povlečení. A opět se nemohu rozhodnout, jaké vybrat!

Záclony do dětského pokoje


Výběr dětských záclon je velmi sporadický. Většinou jsou příliš barevné, s kýčovitými motivy a mně se prostě nelíbí. Jediný obchod, ve kterém jsem se do dětských záclon zamilovala na první pohled je e-shop Dantebytovým textilem.


Okouzlily mě záclony s medvídkem pandou. Nejsou vůbec kýčovité, motiv pandy je v mírných barvách a střih je také střízlivý. Vybírala jsem mezi dvěma možnostmi – záclona s obloukem a záclona rovná. Zatím jsem neobjednala, ale kvůli světlu zvolím nejspíš oblouk.

Povlečení na manželskou postel


Když už jsem na tyto stránky zavítala, nedalo mi to a nakoukla jsem i do mé oblíbené sekce – povlečení. Vy, kteří mě sledujete pravidelně, už víte, že jsem na povlečení vysazená. Do teď jsem spala především s dětmi v jejich pokoji. Nejprve s Nelou, potom s Jiříkem. Občas si s manželem děti vystřídáme, ale ať mám u sebe jedno, nebo obě, vždycky s nimi spím v dětském pokoji.


A protože děti už mají povlečení své – Nela Ledové království a Jiřík motiv s mašinkou Tomášem, je načase, abych se přestěhovala zpět do ložnice a pořídila si nějaké nové pro sebe (a pro manžela).


e-shopu Dante jsem se zamilovala hned do několika druhů. První mě okouzlilo mentolově zelené povlečení Mika. Jenže pak jsem se znovu podívala na hnědé povlečení Rasti, na „modré pruhy“ a šedé povlečení Global, a byla jsem zcela ztracená. Do naší ložnice se hodí všechny. Jsou vyrobeny ze 100% bavlny a zapínají se na zip, což oceňuji. Převlékám a peru poměrně často a zapínání na knoflíky je mou noční můrou.

Jaké povlečení nakonec vyberu? Vůbec nevím. Které byste vybrali vy?

Vaše Sabi!

Komentáře