Můj tip: HAROKA - náramky z minerálů, které mají duši



Články o špercích a doplňcích sem dávám jen velmi výjimečně. Je to proto, že dokud byly děti malé, nemohla jsem mít nic, co by mi tahaly, roztrhly, sundaly, apod. Za posledních několik měsíců se ale situace mění. Jak nekojím, můžu najednou nosit řetízky, visací náušnice no a náramky. Moji dřívější „úchylku“. Nejvíce mě okouzlují náramky z minerálů, osobité kousky na míru apod. A protože takové vyrábí i nová česká!!! firma HAROKA, rozhodla jsem se dát slovo přímo Karolíně, alias Káje, která je takovým jejím „dobrým duchem“.

Tady je Kájino představení firmy a výrobků… J


Kája představuje firmu HAROKA

Naše firma vznikla na podzim roku 2016 téměř uprostřed Brdských lesů. Tedy nápad založit Haroku už se nějakou tu dobu rodil v hlavě. Ale znáte to. Je třeba spoustu věcí promyslet a zařídit – zejména název. Abychom Vám tedy vysvětlili naše jméno.

Co znamená HAROKA

HA jako Happy – náš první pejsek, RO jako Roman – to díky němu máme web, FB, Instagram a další fungující PC záležitosti, také stojánky, dřevěné krabičky a hlavně neustálou podporu a dobrou náladu. No a nakonec KA jako Kája (tedy Karolína, ale nemám to moc ráda…) – já jsem ten článek, který vymýšlí „dizajny“ náramků, komunikuje s Vámi ve zprávách a navléká. Tedy občas navléká, ale o tom až dále…. Za všechno může Roman. On mě motivoval a podpořil, abych svou vášeň začala předávat dál, než jen do své rodiny a přátelům. A to tedy mezi Vás…

Jak se HAROKA náramky dostaly na trh

Roku 2017 vše nabralo na obrátkách. Objevili jsme se na prvních trzích v Praze, které nás dostali přímo mezi Vás – naše zákazníky. Na trhy jezdíme dosud, nejen do Prahy, ale i mimo ni. Můžete nás potkat na Mint marketech, Dyzajn marketech i v Plzeňském Depu. Vše vždy záleží na načasování a organizátorech akcí, zda se „vejdeme“ na plac. J Pokud ano, můžete si u nás na místě vyzvednout objednané zboží, nechat si vyrobit radost na přání či upravit velikost náramků.

První rok jsme na trhy jezdili výlučně já a Roman, ale od letošního roku jezdím já a moje maminka Renata, která se stala nedílnou součástí Haroky. Zařizuje tisk vizitek a „knížeček“ do pytlíčků, a hlavně, hlavně navléká téměř všechnu tu krásu pro Vás, a také mi pomáhá balit Vaše objednávky. Sama už sem nestíhala plnit termíny, a tak jsem moc ráda, že se přidala k nám. J

Rok 2018 byl v duchu spousty a spousty objednávek nejen e-shopových, ale hlavně osobitých kousků pro nespočet z Vás. Rozhodli jsme se také dostat se „blíž“ k Vám. Navázali jsme spolupráci s několika jógovými a pilates studii, také s mnoha obchůdky, kosmetičkami, pedikérkami… Takže naše náramky můžete potkat i osobně na spoustě těchto krásných míst.

Co pro vás HAROKA chystá na rok 2019?

V letošním roce nás krom jiného čeká stěhování naší domácí dílničky – tedy celého našeho obydlí. Konečně dostanou korálky velký prostor a já s mamkou veeeeelkou pracovnu. Mimo jiné se chystáme do stálé nabídky zařadit nové kousky, včetně modlitebních Mál…
Jsme moc rádi, že můžeme být Vaší součástí. Že máme spousty spokojených zákazníků, kteří se vrací a nechávají si vyrobit šperk i na tak výjimečné chvíle, jako jsou svatby či narození miminek. 

Kouzelné dny za celou Haroku, Kája ;)

Více info i náramků najdete na www.haroka.cz, na instagramu či facebookových stránkcách.



Komentáře

  1. Vypadají nádherně, mám tyhle minerální náramky velmi ráda :-) A musím souhlasit, že mají duši a své kouzlo :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)