Kvalitní oblečení pro kojence? Tady nakupuji pro dcerku!



Sháněla jsem pro dceru nějaké nové kousky oblečení a na doporučení jsem se podívala i na e-shop www.kojenecke-obleceni.eu a musím říct, že jsem byla opravdu mile překvapena širokým výběrem krásného dětského oblečení.

Nová kolekce Hedgehog

Nakonec jsem vybrala tři kousky z nové kolekce Hedgehog. Přestože ježek je spíše symbolem podzimu, natolik se mi oblečení zalíbilo, že jsem je pro dcerku musela mít. A udělala jsem opravdu dobře, protože dcerka má ježky moc ráda a z nového oblečení měla opravdu radost.


Kojenecká body s dlouhým rukávem - základ šatníku malé slečny 

Vybrala jsem jí dvě kojenecká body s dlouhým rukávem a jeden kojenecký overal na spaní. Oblečení je to velmi kvalitní ze 100 % bavlny a dcerce velikostně perfektně sedne. Není to jako u jiných obchodů, kde označení velikosti mnohdy nesedí. I po vyprání body krásně drží svůj tvar a barvy zůstávají pestré.



První kojenecké body je bílé s ježkem na hrudníku a drobnými obrázky ježka a listů v tmavě modré a červené barvě působí velmi vesele. Červené lemování je velmi pevné a body se nevytahuje. Jen snad kolem zápěstí je příliš těsné, respektive jde špatně vytáhnout při jídle, aby se dítko neušpinilo, ale to je jen drobný detail.


Druhé kojenecké body, růžové s obrázkem spícího ježka, je naším favoritem. Dcerce se líbí natolik, že si ho po prvním dni, kdy jej měla na sobě ani nechtěla sundat. Body má také pevné lemy, ale na rozdíl od předchozího kousku je možné rukávy bez problémů vyhrnout.




Pyžamko s ježečky vede
Posledním kouskem, který jsem vybrala je bavlněný kojenecký overal na spaní v neutrální béžové barvě. Pyžámko je zdobeno potiskem roztomilých ježečků a malými barevnými lístečky. Velkou výhodou je zapínání na cvočky po celé délce obou nožiček, což velmi usnadňuje přebalování. Se cvočky jsem jinak celkově spokojená, nerozepínají se a perfektně drží, což ne vždy platí pro overaly jiných značek, které doma máme.





Takže abych to shrnula. S oblečením z www.kojenecke-obleceni.eu jsem nadmíru spokojená a určitě se tam budu vracet i v budoucnu. Protože kvalitní oblečení pro děti za příznivé ceny je tou nejlepší vizitkou!

Romča a Romanka :)

Komentáře

  1. To body je fakt perfektní :) Myslím, že ho malému taky pořídim. Pokračuj dále v blogu ráda tě čtu !

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)