Jste z Brna a chcete držet dietu? Co takhle krabičková dieta Brno?



Mnoho lidí dnes hledá zajímavé typy na zdravé a krabičkové diety, které opravdu pomáhají. Krabičkové diety neboli zdravé diety jsou oblíbené jak u žen, tak i u mužů. Jsou vhodné pro ty, kteří chtějí zhubnout a svou váhu si poté udržet. Zdravou dietu nabízíme v Brně, v městské části Modřice. Naše firma disponuje především čerstvými potravinami, ze kterých vaříme ty nejlepší pokrmy pro dietní stravování.

Krabičkové diety Brno
Krabičková dieta Brno nabízí energeticky vyváženou stravu, která zahrnuje nejen snídaně, obědy a večeře, ale také přesnídávky a svačiny. Možnost máte i osobního odběru stravy na našem odběrném místě v hotelu Gregor v městské části Modřice. Osobní odběr se provádí vždy den předem nebo v odpoledních hodinách dne, vše záleží na domluvě.
Kvalitní a zkušení kuchaři pro Vás připravují bohatou a pestrou stravu i na sobotu a neděli, kterou rozváží v pátek v odpoledních hodinách. Rozvoz jídla probíhá v odpoledních a večerních hodinách na Vámi určené místo či adresu. Cílem krabičkové diety Brno je připravit pečlivé menu a nenabízet  žádné polotovary, které škodí vašemu zdraví. Firma garantuje také nejlevnější cenou v Brně za odběr krabičkové diety.  Rozvoz nabízí po celém Brně zdarma.


4 programy menu zdravé diety v Brně
Krabičková dieta Brno nabízí čtyři programy menu - celodenní menu, dopolední menu, oběd a večeře nebo odpolední menu. Velice oblíbené je menu celodenní, takže se nemusíte starat o to, co v který den uvaříte. Skladba jídelního lístku je vždy rozložena tak, aby jídla byla chutná a pestrá. Vyvážená jsou i na sacharidy, tuky a bílkoviny. Zdravá dieta taká disponuje tím, že vždy používá pouze čerstvé suroviny.
Stravu rozvážíme večer na vámi určené místo, to znamená, že pondělí krabičkovou dietu vám přivezeme v neděli, v pondělí večer na úterý a středu, apod. Pokrmy připravujeme pouze z čerstvých potravin s výhradním použitím olivového oleje.
Rady pro úspěšné hubnutí s krabičkovou dietou
Zdravou neboli krabičkovou dietu, kterou nabízíme, byste si měli rozvrhnout v rozmezí nejdéle 3 až 3,5 hodiny.  Vhodné je omezit množství alkoholu a příjem kávy. Velice důležitou součástí naší krabičkové dieta je také dodržování pitného režimu. Vypít byste měli alespoň 1,5 litru minerální neperlivé vody, díky níž dochází k redukci hmotnosti. Velice oblíbené jsou také zelené čaje. V žádném případě byste neměli pít sladké a ochucené vody. Pro hubnutí a následné udržení váhy je pro ženu vhodný denní příjem do 5 500 kJ, pro muže je tato částka o něco vyšší - 7 000 kJ. Ke krabičkové dietě samozřejmě musíte také zapojit i fyzickou aktivitu. Pokud máte rádi chůzi nebo turistiku, doporučujeme se chodit alespoň 10 000 kroků denně. Můžete si jít také však zaplavat, zaběhat či jezdit na kole.


Komentáře

  1. Je to skvělý nápad, a hlavně pokud někdo chce hubnout, tak tohle ho podpoří a donutí s tím za pár dni netřísknout :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)