Jak zabavit děti od tří měsíců?



Už dříve jste tady mohli číst nějaké články a tipy od mojí kamarádky, kolegyňky a copywriterky Romči, která má doma krásnou roční holčičku - rovněž Romanku. Požádala jsem holky, aby nám představily Romanky nejoblíbenější hračku. A tady je jejich tip. :)


Romči doporučují: 

Hledáte novou hračku, která by zaujala půlroční dítě a vydrželo si s ní hrát i samo? Zkuste obřího plyšáka s 60 plastovými míčky uvnitř! Uvidíte, že tato hračka bude mít zaručeně úspěch! :)

Obří dinosaurus s míčky 

Dinosaurus K´s Kids Boss je určen pro děti od 6 měsíců. Vaše dítě si skvěle pohraje s každou částí dinosaurova těla, které chrastí, šustí a cinká. To nejlepší ovšem přijde až po rozepnutí zipu, kdy se promění v bazének plný balónků. Uvnitř se ukrývá 60 barevných plastových míčků, se kterými si vaše dítko užije spoustu legrace. Může se v nich válet, házet je ven, vkládat a vyndávat ven malými otvory na boku dinosaura, a tak procvičovat obratnost a manuální zručnost vašich ratolestí. Větší děti se pak naučí zapínat a rozepínat zip. Dinosaurus je vyroben z různých materiálů, a tak se nenásilnou formou děti také seznamují s jinými texturami a zjišťují, které jsou jemné a které naopak hrubé.


Přestože je hračka určena pro děti od 6 měsíců, pořídila jsem ji pro svou dceru, už když jí byly 3 měsíce a rozhodně jsem neprohloupila. Dcerce se ohromný plyšák velmi líbil a pomáhal jí při prvním plazení a lezení, kdy se k němu chtěla dostat a dinosaurus ji tak motivoval. Také jej brzy začala tahat za ocas, který cinká a to se jí moc líbilo.

Když byla větší a uměla už sedět, vždy jsme ji do dinosaura posadili a ona si hrála s míčky kolem sebe a vyhazovala je ven, což byla ohromná legrace. Naučila se také prostrkávat míčky malými otvory ven a dovnitř. To ji dokázala zaujmout i na několik desítek minut.


Nyní v roce a čtvrt si ráda vleze dovnitř k míčkům a zavírá se tam. Otvory pro míčky vystrkuje ven nohy, vyhazuje míčky po celém pokoji a spokojeně se tomu směje. Této hračce u nás ještě zdaleka neodzvonilo, takže jsem moc ráda, že jsem ji dcera pořídila i přes vyšší pořizovací cenu. Nevýhodou je snad jen to večerní sbírání a hledání míčků po celém bytě :D


Chcete také pro svého prcka obřího dinosaura s míčky?
NEJLEVNĚJI ho seženete TADY. :)


Romča a Romanka :)


Komentáře