Detoxikace a hubnutí - Co jsem vyzkoušela a co mi pomáhá?


Zdroj fotografie: Pixabay.com

Málokdo může říct, že by nepotřeboval držet dietu. Já sice mám „pouhých“ 57,5 kg, ale i tak nejsem spokojená. Vadí mi břicho a teď po dvou porodech i tzv. madla lásky. Navíc s břichem jsem bojovala už dávno před dětmi. Měla jsem ho prostě pořád. Já vím – měla bych cvičit. Posilování břišních svalů by jistě zabralo. Jenže já a sport?! To prostě nejde dohromady. Co tedy s tím?


Tegreen pro detoxikaci organismu a hubnutí

Když jsem poprvé narazila na Tegreen, 100% výtažek ze zeleného čaje, dívala jsem se na něj velmi nedůvěřivě. Moc vychvalované na to, aby to fungovalo. Jenže pak jsem viděla fotografie „před“ a „po“ mých kamarádek, které byly odvážnější a Tegreen vyzkoušely. A když ho mám ve vlastním e-shopu, tak bych ho otestovat měla, že? 😊

Nyní ho beru 21 dní. A jak jsem spokojená? 

Detoxikace – naprosto vynikající. Oproti chlorelle či spirulíně, které jsem vyzkoušela v minulosti, mám plno energie, není mi špatně od žaludku, nemám střevní problémy a pleť se neuvěřitelně dává dohromady. Tegreen má ale také odbourávat chuť na sladké. Asi jsem příliš tvrdý oříšek. Možná v prvních pár dnech byla moje chuť na sladké menší, ale postupem času jsem opět tam, kde jsem byla. 
Vynikající je také na odvodnění. To jsem pociťovala především v prvním týdnu, kdy jsem ho brala. Co se týká spalování tuků a zbavení se nafouknutého břicha, nechám si hodnocení až doberu celou krabičku. Zatím tedy u mě Tegreen získává hodnocení 70%.


Prima hubnutí pro každého?

Díky tomu, že jsem se zajímala o detoxikaci a hubnutí,  narazila jsem na zajímavý projekt. Už se vám někdo nabídl, abyste vyzkoušeli nějakou službu s tím, že když nebudete spokojeni, vrátí vám 100% částky zpět? Mně tedy ne! Ale Prima hubnutí toto poskytuje. Že jsou hazardéři? Je to možné. Já jsem však přesvědčená o tom, že je to tím, že mají skvělé výsledky a spokojenost klientů jim dovoluje takové záruky nabídnout.



Jsem toho názoru, že pokud chce někdo hubnout, měl by se svěřit do rukou odborníků a vykašlat se na vlastní domácí experimenty, byť by měl sebelepší kuchařku. Ona totiž ta kuchařka (mluvíme tady o knize, ne o paní na vaření :P) netuší, jak je na tom vaše tělo a vaše zdraví, a tudíž vám nezaručí, že dieta bude fungovat, nebo vám dokonce neuškodí.

Proto jsem brouzdala nabídkami a zjišťovala, jaké hubnoucí programy jsou k dispozici. A nejvíc mě zaujalo Prima hubnutí. Nejen tou 100% garancí vrácení ceny v případě nespokojenosti, ale i osobním přístupem, pečlivým prověřením mého zdraví a všeho, co s hubnutím souvisí. Nebudu tady psát romány, pojďme mrknout, co Prima hubnutí nabízí a proč zvolit právě tuto službu.
  • Pracovníci jsou odborníci, kteří ví, co dělají
  • Nejprve vám udělají segmentální diagnostiku na zdravotnickém přístroji
  • Výživový poradce a dietolog s vámi pak výsledky zhodnotí a vysvětlí vám, co hodnoty znamenají. Následně vám sestaví nejvhodnější řešení
  • Dostanete kompletní diagnostiku stavu svého těla, odborné vysvětlení naměřených hodnot a zmíněné doporučení


Co vám změří a vyhodnotí na první konzultaci?

  • Množství tělesného tuku
  • Tělesné vody – hydratace
  • Riziko osteoporózy
  • Svalovou hmotu
  • Metabolický věk
  • Viscerální tuk
  • Bazální metabolismus


Prima hubnutí vám pomohou zhubnout, ale také přibrat. Jsou totiž i lidé, kteří to prostě mají naopak. Věnují se i výživovému poradenství pro těhotné, pro diabetiky, dětské obezitě či sportovní výživě.

Nemůžu tady samozřejmě vypsat vše, to by byl článek nekonečně dlouhý a nebavilo by vás to číst (a mě psát). :D Takže kdo se chce, nebo potřebuje dozvědět víc, klikněte ZDE a je to. 😊

Ať už zvolíte jakoukoli formu hubnutí či detoxikace, držím palce, ať se daří a máte vůli pevnější než já.

Vaše Sabi 😊

PS: Pokud se chcete dozvědět více o Tegreenu, napište mi na hentiette.anna@gmail.com. Ráda Vám poradím. 😊



Komentáře

  1. Já jsem za svůj život vyzkoušela mnoho diet, detoxikací a různých tablet, ale stejně mi nikdy nic nepomohlo. Jediné co u mě zabírá je klid a smířit se s postavou. Prostě jsem taková a ne maková. Nepatřím k modelkám co nosí XS ani M :D Ale když jsem si tohle uvědomila a poskládala v hlavě, tak najednou mi různé maličkosti už nevadily a i pár kilo šlo dolů :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to tak. hubnutí jako spousta jiných věcí je v hlavě. A já jsem se sebou celkem spokojená, proto to ani moc nehrotím. a tím pádem pak ta postava vypadá téměř pořád stejně. :D

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)