3 kroky k dokonale čisté pleti - 3 nejlepší čistící přírodní produkty


Už jsem tu probírala několikrát, že moje pleť je hodně komplikovaná. Potřebuji hydratační krémy, které bojují s vysoušením. Ty ale dělají dobře pupínkům, kterým se na mé pleti velmi daří. Radost z toho nemám, a tak hledám cestu, jak z toho ven. I když už jsem objevila přírodní pleťový krém "Anti-pupínek", který mi v tom hodně pomáhá, pořád je třeba pleť detoxikovat a čistit. A proto vám přináším tři přírodní kosmetické produkty, které představují opravdu silný kalibr!


Estonica čistící tonikum pro pleť - Ženšen a Acai
Čistící a liftingové tonicum Estonica jsem si sama nevybrala. Bylo mi posláno v balíčku paní Julií z obchodu Lilibela.cz jako překvapení. A překvapení to bylo vážně velké. Doslova jsem si ho zamilovala.

Přistupovala jsem k němu s rezervou, přestože už vzhledově i podle jemňoučké vůně se tvářilo jako hodně kvalitní produkt. Vůbec jsem však nečekala, jak moc si mě získá. Toto tonikum obsahuje výtažky z ženšenu, acai a florentinského kosatce, a kromě toho že pleť čistí a osvěžuje, tak má také liftingový efekt. 

Nanáším si ho na pleť ráno i večer a zamilovala jsem si ho natolik, že si ho asi objednám i podruhé. Pokud mi tedy paní Julie nepřekvapí nějakým dalším tonikem, které bych si zamilovala ještě víc. :)


Přírodní mycí kostka Epoch
Druhým čistícím zázrakem v mé koupelně je Epoch Polishing bar - mycí kostka. Dá se použít na obličej, ale i na tělo. Pokud se mi třeba děti zamažou nebo namalují něčím, co nejde dolů, mám jistotu, že tahle kostka to z nich dostane. Obsahuje drobné kousíčky spodní kůry z jedlovce západního, takže má i jemnou peelingovou schopnost. Další účinnou látkou je Glacial Marine Mud


Mycí kostka účinně odstraní maz a nečistoty, ale i odumřelé buňky. Jen mám problém, že pleť vysušuje, takže se pak neobejdu bez pleťového krému. Přesto jsem si ji zamilovala a používám ji každý večer.


Pleťová a tělová bahenní maska Glacial Marine Maud - Epoch
Když i přes intenzivní péči moje pleť vykazuje známky akné, boláky, pupínky a nečistoty, je čas na sílu nejsilnější. Tou je pro mě Epoch Glacial Marine Mud, tedy pleťová maska z bahna z mrtvého moře.  Obsahuje kromě bahna i plno blahodárných látek a stopových prvků a pleť je po použití krásně vyčištěná a jemná.



Tekutější konzistenci této masky demonstruje i moje pyžamo. :D



V prvních dnech jsem z masky příliš nadšená nebyla. Přišla mi oproti jiným maskám příliš řídká a doslova smrděla. Ne, že by to bylo po pár dnech jiné. Ale vidím její účinky a ty mluví za všechno. Pokud tedy potřebujete opravdu účinného pomocníka na problematickou pleť, vyzkoušejte tuto bahenní masku

Pleťové tonikum Estonica zakoupíte na stránkách Lilibela.cz.

Mycí kostku Epoch a Glacial Marinaud Mud vám ráda obstarám za velkoobchodní cenu já sama. Pokud o ně máte zájem, neváhejte mi napsat na e-mail: hentiette.anna@gmail.com.

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Bahenní masky mám velmi ráda, krásně na nich jde vidět kde jsou špatné póry a že něco dělá :-) a pro pleť je to slast :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)