Jaké dárky jsem našla pod stromečkem? :)


Vánoce jsou za námi a já snad poprvé jdu psát takový ten chlubící  článek o tom, co mi přinesl Ježíšek. :) Je to i proto, že vždycky jsem měla dárků strašně moc a nechtělo se mi všechno fotit a tak. Letos se Ježíšek umírnil, což je jen dobře. I když to zase přehnal u dětí. Ale o tom jindy.

Musím se přiznat, že se mi hrozně líbí myšlenka, koupit si navzájem každým vždy jen jednu věc. To je podle mě skvělé. Ještě lepší je pak darovat si navzájem něco, co jsme sami s láskou vyrobili. Jenže to s dětmi nějak nejde.

Dárečky jsem dostala knižní, kosmetické i voňavé. A samozřejmě i naplněné obálky. Za ty jsem si objednala další dárečky, které ale uvidíte později, až dorazí. Nyní se pojďme podívat na to, co jsem našla pod stromečkem.



Od manžela jsem si přála knížku, konkrétně Jeden kopeček šmoulový od Marušky Doležalové. Ještě jsem se do něj nepustila, ale brzy se na něj chystám. A jelikož manžel ví, jaké vůně mám ráda, daroval mi i parfém a luxusní kazetu s exotickou vůní, kde je sprchový gel, parfém a svíčka. A opět tradičně mě čekala pod stromečkem i krabice čajů, bez kterých nedokážu žít.




U jeho maminky jsem letos našla praktický dárek, za který jsem opravdu vděčná. Noční a denní pleťový krém od L´Oreal pro citlivou a normální pleť, které jsem už vyzkoušela a jsou skvělé. No a tělové mléko Balea, které nádherně voní a úžasně hydratuje. Pro mou suchou pokožku je to lahoda.

Tělovou péči o mou problematickou pokožku jsem dostala i od kamarádky Šárky, ale zatím si to šetřím. Je to nádherné zabalené a je mi líto to rozbalit. 😁 Od Šárky mám i skvělý diář od holek z Cup od style. Můj první motivační. Jelikož mám na příští rok fakt velké plány, bude se hodit!




Moje mamka byla praktická. Pod stromem jsem našla obálku s finančním příspěvkem, nádherně vonící svíčku a kalendář s boxery, který si s mamkou každoročně kupujeme navzájem a podporujeme tak nadaci Boxer v nouzi.




Obálku jsem našla i u babičky Jiři, prababičky Boži a babi Květy, která přidala i knihu. Byl to druhý díl ságy Panský dům. Třetí díl jsem pak dostala od strýčka.

A neměla bych zapomínat ani na dary od kamarádky Danušky, která mě balíkem opravdu překvapila. Já v něm našla dvě knížky a Nela krásnou pohádkovou knížku Zlatý klíček, kterou už máme přečtenou a sprchový gel a šampon s motivy Ledového království, které miluje.

Uff, i když těch dárků bylo letos méně, než jindy – alespoň co se materiálních darů týká – určitě jsem na něco zapomněla. To je také důvod, proč tyhle články nerada píšu. Mám pak špatný pocit, jako bych ostatní dárce ošidila.
V každém případě všechny dárky, které ke mně zatím doputovaly, mě opravdu velmi potěšily a mám z nich velikou radost. A všem dárcům a samozřejmě Ježíškovi děkuji. 😊

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Krásné dárečky <3 od značky Avon a Balea jsem taky letos dostala nějaké věcičky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Mám z nich radost. Obě kosmetické značky mám moc ráda a Avon už jsem dlouho žádný neměla.

      Vymazat
  2. Krásné dárky. Ten diář bych brala taky, ještě žádný nemám :-(
    Přeji krásný vstup do roku 2019.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I uvnitř je dělaný moc šikovně. Na mě sice málo barevný, ale fakt super motivační textíky.

      Vymazat
  3. Koukám, že máme stejný diář. :) Pěkné dárky jsi dostala. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)