Jak si Nela a Jiřík vyhrají s novými pohádkovými autíčky


Dokud jsem neměla Jiříka, nijak jsem nesledovala hračky pro kluky a auta šla úplně kolem mě. A ani Nela, která se s autíčky nikde nesetkala, neměla potřebu po nich toužit a vlastnit je. Ale Jiřík autíčka miluje. Všechno, co má kola okamžitě tlačí před sebou, jezdí s tím a nezapomíná na hlasité "Brrrruuuum...". A tak se u nás ubytovala i nová autíčka, která mají svá jména a očka i pusinku. A kde jsme k nim přišli? Na TAYOhracky.cz.


Tayo je totiž jméno modrého autobusu, který je takovým hlavním motorovým hrdinou. Tayo má ještě tři kamarády autobusy - Rogi, Gani a Lani. A také spoustu dalších kamarádů, což jsou další auta, jako ambulance Alice, policejní auto Pat, hasičské auto Frank a mnohé další. Na své si přijdou i malé slečny, protože mohou mít vlastní růžové autíčko Heart, nebo další v barvě červené.

Autíčka i autobusy můžete pořídit buď samostatně, nebo ve výhodných sadách. Nechybí přenosný box - garáž na auta či autobusy, nebo různé autodráhy s tunelem a pod. Můžete mít takové, po které vede autíčko ručka vašeho dítěte, ale i vystřelovací, kde se autíčko rozpohybuje samo. 



My máme zatím malou sadu číslo 3, kde jsou míchačka, zametací vůz, bagr a červené závodní autíčko. Zatím se s nimi Nela i Jiřík seznamují, ale máme je přibližně týden a už jsou to velcí kamarádi. Autíčka jsou totiž malinká, tak akorát do ruky, pevná a odolná, takže přežijí, i když s nimi Jiřík hodí. Snadno se uklidí a nebudou vám překážet ani ve chvíli, kdy si je budou děti chtít vzít na výlet do auta, nebo do obchodu na nákupy. 

Tahle autíčka se prostě stanou velkými kamarády vašich dětí a množná je občas najdete i v dětské postýlce. :)


I když jsem váhala, zda budou tato autíčka to pravé, reakce dětí mě překvapily. Děti si s nimi hrají skoro pořád, moc je to baví a Jiřík, který rád věci uklízí a schovává, momentálně autíčka ubytovává na statku. Takže se i já těším na Štědrý den, kdy si Jiřík rozbalí k autíčkům i garáže a autodráhu. Myslím, že pak pořídíme ještě nějakou další sadu. :)

Pokud byste rádi koukli, jaká autíčka a sety můžete pořídit, doporučuji využít stránky TAYOhracky.cz.









Komentáře