Tipy na vánoční dárky - Čím potěšit ženu?


Ať chceme, nebo ne, Vánoce se nezadržitelně blíží. V loňském roce jsem to sice flákala, ale letos pro vás chystám hned několik článků s tipy na dárky. Dozvíte se, čím potěšit ženy, muže, milovníky dobrého jídla, knih, nebo třeba parfémů. A čím začnu dnes?


Potřebujete vymyslet dárek pro ženu, ale nevíte jaký? Chcete něco, co ji potěší, v čem se bude cítit dobře, co jí udělá radost a při tom tím nemůžete nic zkazit, ani šlápnout vedle? Ideální samozřejmě je, pokud ji dobře znáte a pokud má dotyčná určité koníčky, které vás trochu k budoucímu dárku navedou. Co když ale nic takového není, nebo už máte pocit, že jste této ženě všechno koupili?

Myslím, že následujícími tipy žádnou ženu neurazíte. Naopak. Potěšíte její ego, chuťové buňky, i nos.


Pyžama a noční košilky

A začneme dárky, které já téměř nikdy nedostávám a při tom bych byla tak ráda, aby mě jimi někdo podaroval. Na pyžama jsem totiž trochu ujetá. Mám ráda pohodlíčko při spaní, ale i takovou tu večerní pohodu u knížky. A k tomu jsou prostě pyžamo či noční košile nezbytné.

V dnešní době je na trhu plno krásných pyžamových kompletů. Já mám v létě raději kombinaci krátkých pyžamových kalhot a vršku na ramínka, popř. noční košili, zatímco v zimě se ráda zachumlám do pyžama z teplé měkoučké látky, s dlouhými nohavicemi a vrškem s dlouhým rukávem. 

Mezi mé favority jednoznačně patří tyto kousky:

Třídílné pyžamo - obdarovaná si může vybrat, zda bude spinkat v krátkých, nebo dlouhých kalhotách. Ideální řešení na léto i na zimu! :)


Tohle pyžamo je prostě luxusní... Asi ani nemusím psát víc, že?


A ještě košilka - žádný pytel, ale pěkná sexy noční košilka, ve které žena vypadá naprosto dokonale, a při tom nemusíte řešit, zda znáte její přesné míry. Mně by se vážně hodně líbila tahle!


Všechny tři vybrané kousky seženete na stránkách e-shopu Lascana.cz.

Čaje a kávy

Pokud bych měla popřemýšlet, co by udělalo radost mě samotné, jednoznačně to bude čaj. Piju čaje každý den a miluji snad všechny druhy. Od černých, přes červené a bílé až po čaje ovocné. Nemusím sice bylinkové, ale pokud víte, že žena, které čaj kupujete, má bylinky ráda, tak ani bylinkovým čajem nepochybíte.

Druhou variantou jsou pak kávy. Skuteční milovníci kávy si dopřávají luxusní zrnkové kávy, které mohou mít speciální chutě, vůně či dokonce příchutě. Kam pro takovou speciální kávu zajít? V dnešní době se ve městech i v obchodních centrech nachází Pražírny kávy či specializované obchody, kde kávu vyberete, zakoupíte a v případě potřeby si ji necháte namlít.

Ve specializovaných prodejnách také vyhledávejte čaje. Jsou zpravidla kvalitnější, než sáčkové čaje ze supermarketu a milovnice čajů to jistě ocení.

Pokud bych měla doporučit konkrétní značku, tak určitě Oxalis. Najdete je jak na internetu, tak i specializované prodejny se stejným názvem různě po republice. 


Čokolády a zdravé mlsání


Pokud víte, že žena, pro kterou dárek sháníte, miluje sladké, čokoládu, nebo ráda mlsá zdravě, vyberte jí něco, co by si sama nedopřála. Opět můžete navštívit specializované prodejny, kde seženete sekané čokolády s různými příchutěmi, sušeným ovocem a rozdílným podílem kakaa. Popř. můžete navštívit prodejnu belgických pralinek a nechat namíchat a krásně zabalit třeba košíček pralinek.

Pokud žena mlsá zdravě, dopřejte jí balíček plný těchto dobrot. Nic nezkazíte sušeným ovocem, popř. zeleninovými chipsy, namíchaným müsli, nebo ovesnými kašemi. Já miluji a rozhodně doporučuji stránky Mixit.cz, kde si můžete namíchat podle svých chutí, co budete chtít. :)



Pro milovnice zdravých kaší můžete k "materiálu" dokoupit i speciální kuchařku z nakladatelství SmartPress Vtipné kaše.


Vůně co jí sedne

Krásné vůně miluje snad každá žena. Ani já nejsem výjimka. Tady ovšem pozor. Pokud se pustíte do nákupu parfému, je už lepší dotyčnou dobře znát. Předpokládám totiž, že do dárku hodláte investovat trochu větší finanční částku a koupíte-li jí parfém za dva tisíce a netrefíte se do vůně, může to být pěkný průšvih, nebo prostě velká smůla. 

Nevhodná vůně se nemusí líbit, ale také může být příliš těžká, ženu z ní může bolet hlava, nebo se jí dělat nevolno. Pokud se přesto pro parfém rozhodnete a nevíte, jakou vůni přesně zvolit, vyberte raději něco svěžího a lehkého. 

Moje nejoblíbenější vůně jsou Acqua di Gioia a Bright Crystal.




Relaxační koupel

Pokud stále tápete a ani jeden dárek se vám nezdá vhodný, posledním tipem nezkazíte jistě nic. Tedy pokud dotyčná nevlastní pouze sprchový kout!

Relaxační koupel s voňavou uvolňující pěnou, solí či oleji, k tomu stylová mycí houba, a ideálně ve stejné vůni i sprchový gel či mýdlo a tělové mléko po koupeli, to je dokonalý dárek. Když k tomu přikoupíte ještě vonnou svíčku, bude atmosféra k relaxační koupeli nachystaná naprosto bez chybičky. 

U koupelových doplňků dávám přednost přírodní kosmetice a ručně vyráběným mýdlům. Mám ráda značku Manufaktura a s klidem vám ji doporučím. 


A to je k prvnímu článku na tipy na dárky pod stromeček vše. Doufám, že jsem se vám trefila do noty a inspirovala vás. Nezbývá než popřát, aby se dárky líbily a potěšily. :)

A příště? Příště to bude trochu náročnější - dárky pro muže! :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Za mě doporučuji darovat jen tu vůni, o které víte, že ji obdarovaná má ráda. Já jsem dostala od manžela drahý parfém a bylo mně z něho tak zle, že se to nedalo vůbec vydržet, darovala jsem jej kamarádce, které voněl.

    OdpovědětVymazat
  2. Už je zase to období v roce, kdy je třeba vymýšlet komu, co koupit a jelikož mi to jde poslední dobou stále hůře a hůře, tak děkuji za tipy. Za mě jednoznačně vedou parfémy (hlavně Chloé) a personalizované šperky, které se dají udělat s krásným gravírováním a má to citovou hodnotu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)